Bahar temizligi ⁉️
ebruli bence onun bu konuda destek alması lazım canım su damlasın diye başında falan bekliyo 🤷♀️ Temiz eş iyidir tabi benimkide çok dikkatli davranır temizdir düzenlidir yardımcı olur biz eşitiz ama şirketle anlaş der sürekli 😅
Rouge yok canm laf etmesi fakat surekli dirdir 11 yasinda oglum var hareketli sinucta cocuk vilada ceker cocugu bunaltir.yerinden kaldirmaz yerde iz oluyor diye cocuk diken uzerinde oturur kanepeler bozulacak ortuleri kayacak diye sonucta erkek cocugu elimizi yikarken basimizda kisin kalin yunlu giyiniriz haliyle ufacik pamukcuk dusse onun icin supurge calistirir evde cekirdek isleyemiyrz ev batacak ohoo saysam dersin kac o evden her defasjnda yemek masasjni yag cozle siler haa bide mesela tvde bisey gorsem ay canim cekti desem kilini kipirdatmaz yeni bi deterjan gorum yada biri dedi guzl oluymus deyim hemn firlar markete deterjan almaya takintili yaaa
ebruli Geçen yazlık temizlikte yardımcı çağırmıştım eve dolap cam kapı yaptırmıştım ama insan kendi yapmayınca gerçekten içine sinmiyor ama temiz çalışmıştı belki yine çagırırım bebeğimden pek vakit olmuyor ama şu yasaklar da hazır eşimde evdeyken yapar bitiririm diye düşünüyorum bakalım. Yazlık temizlikte Yani genel temizlikler de halı koltuk yıkamaya veriyorum. Perdeler yıkadığım da içine şeker ve bulaşık yıkma tabletinden koyuyorum bol yumuşatıcı. Camları bulaşık deterjanı ve sirke ile siliyorum. Banyo da çamaşır suyu Marc banyo ve en son bulaşık parlatıcısı kullanıyorum parlatsın diye. Duvarları siliyorum her hangi bir deterjan ile mobilyaları yani yatak odası dolabı felan sirkeli su ve biraz da bulaşık deterjanı kapıları çamaşır suyu veya Marc sprey ile. Mutfak dolapları dışını Marc mutfak ile içini çamaşır suyu az bulaşık deterjanı durulama suyuna sirke ile yapıyorum. Yerleri genel de çamaşır suyu ve yumuşatıcı sirke ile siliyorum günlük olarak da şampuan ve sirke koyuyorum bazen ama şuan bebiş olduğu için bol sirke kullanıyorum yer silerken şuan aklıma gelenler bunlar 🙂 Ha bide şu son zamanlar asperox çıktı onu da günlük kullanıyorum mutfakta Ocak üstü için memnunum. Giderlere de 2 ayda bir gider açıcı ile temizlerim tıkanık olmasa bile Temizlik yapmayı çok seviyorum temizlik ve düzene bayılıyorum🙂 şuanlık aklıma gelenler bunlar 🙂
- Düzenlendi
ebruli valla bi düşündümde herşeyi kullanıyormuşum ya bi kaçını söyliyem bari camların pervazlarını önce bi güzel ciflerim sonra dalinli su yaparım camları falan yıldır yıldır yapıyo duvarlarıma aspirin ile bi ilaçım var adını bilmiyorum temizlik ürünü satılan yerden alıyorum onunla siliyorum oda mis gibi oluyor perdelere gelincee 3 saat çalıştırıyorum önce çamaşır sodası ve domestos koyuyorum çalışıyo sonra tozve makine tapletiyle çalıştırıyorum en sonda bi aspirinle duruluyorum kar gibi oluyolar ha bide haftada bir lavaboları kireç söküçüyle tuz ruhuyla fırcalarım normaldede çamaşır suyu deterjan ile yıkarım günde 3 kere falan 😂
Pembedusler ay evet o sarı gğç çok muhteşem bişeymiş ya ben gecen hafta duvar silme suyumun içine koymuştum biraz enfes yaptı duvarlarımı
ebruli kapalıymış 😭😭
ebruli bir tanıdığımda aynı rahatsızlıktan muzdaripti bayağı seans sürmüştü hatta kimse inanmamıştı ama aştı tamamen bitmesede eskiye nazaran iyi durumda darısı sizin başınıza inşallah 🙏🏻
ebruli eşimde bende temizlik hastasıyız bize hergün bahar anlayacağın 🤣 genelde evi hergün temizlerim haftada birde yardımcı bayan geliyor kadın özbek inanılmaz bi eli var nereye el atsa ayna gibi parlar genelde beyaz sirke katıyor her yere temizlerken o dikkatimi çekti bide camlar için kaynar suya bulaşık mak tableti sirke bide mavi su ekliyor harika parlıyorlar parkeler içinse yüzey temizleyici vs kullanıyor çok temizdir her hafta duvardan tavana temizlenir o yüzden pek kirli olmaz evim