saripapatya Senenekimsem ama o nornalmiş diye biliyorum ben. Illa anal ilişkiden olan birsey degilmis benim bildigim
Suna Senenekimsem kesinlikle onunla bir ilgisi yok canım zaten Doğum öncesi bağırsakların temizlenmesi sağlanıyor evet bazı hanımlarda az miktarda temizlenmemiş kalıyor ama bunuda kimse sorun etmiyor zaten öyle çok olmuyor
Senenekimsem saripapatya doğrudur ama ilişki yaşanınca bence daha kolay çıkar büyük tuvalet (( benim tahminim)) Ay valla iğrenç ya arkadan falan büyük konusmiyimde ölsem yapmam 🤮🤮
saripapatya Senenekimsem bilmem o dogumda wc tutamama bence herkesin başina gelebilir 😂😂 yani bende yapamam tercih meselesi. Birkere deniyelim dedik ama baya acidigi icin daha girmeden yok sagol dedim 😂
Senenekimsem saripapatya normal doğum yapmadigim için nasıl bi zorlanma yaşıyorlar bilmiyorum doğrudur
saripapatya Senenekimsem ben normal dogum yaptim ve cok cok cok hemoroid oldum 1 hafta gecmedi artik nasil ikindiysam 😂 ama yani kesinlikle anal iliskiyle alakasi yok
saripapatya Senenekimsem bakalim ebe hanim ne dicek cok merak ettim vallah 😂😂 o da büyük wc den dolayi derse şuracikda bayilirim 😂
Suna KirmiziOjeli canım bu hemoroid zaten gebelikte başlıyor doğumdada ortaya çıkıyor malesef geçmiş olsun doktorlar ilaç veriyor ama herkesin ameliyatsız geçmiyor
Suna saripapatya kız orası apaçık meydanda yani çatala çıktığında bizimki gibi kapalı durmuyo malesef