Sen falcı ablasın değilmi yanlış hattırlamıyorsam😂
Dedikodu 😜
Nietzsche iyyy daha izlenmez o yarışma
Nietzsche aynen
Başarısına bi diyecegim yok ama karakteri beş para etmez, hiç sevmiyorum
bisadekahve oruç yaramaz çocuk sahur bu kısır döngüdeyim canım 🤣
Nietzsche hadiseye araba hediye etmiş ay gerçekse eğer yazıklar olsun hadiseye aylarca aynı programda canciğerlerdi
Suna ay biliyorum muhteşemm ya biz bi tek o tarz phukete gitmiştik eşimle ama maldivleride çok merak ediyorum bu antalyada kleopatra plajı var orası çakma maldivler diyolar gittij çakması öyleyse gerçeği heheyyy 🤣🤣
Rouge ay nasıl yani kaçanlar ikiside başkasıylamı evliler 😮
Nietzsche neee o ergen kırması jüri mi olcakmış 🤢
Cemrerana valla gün nasıl bitiyor anlamıyorum hiç 😂
Cemrerana ayy bizim de eşimle hayalimiz pukete gitmek , nasıl? Muhteşem bı yer dimi ?
Aleyna Tilkiyi sevmeyen tek benmiyim😒hakkını yemeyeyim amma güzel sesi var❇️
Cemrerana evet baskasıyla evliler, birde akrabalar. bunlar kacıyo sonra aileler haklı olarak laf edince kaçakların zoruna gidiyo.intikam almak için kacan adam kendi erkek kardeşi üzerine hat alıyo bisekilde sonra ordan kactıgı kadının ablasına mesaj atıyo senin cocugun benden diye sürekli rahatsız ediyolar kadını .bu dedikodu büyüyo kocasıyla araları bozuluyor .herkes kadını sucsuz yere sucluyo fln .tabi kacan adamın erkek kardesi de aynı durumda .karısıyla arası bozuluyo vs derken kendini öldürmeye kalkışıyo .ben böyle seyler yazmadım o cocuklar benden degil tanımıyorum bile diye ..ama kimse inanmıyo kendini öldürmeye calısırken polisi arıyolar. mahsustan konusturup oyalıyolar bisey yapmasın kendine diye .polis gelince kendine bisey yapamıyo ama polisler cıkardı o hattın kimin üzerine oldugunu kimin yazdıgını fln hersey ortaya cıktı.karısık olmasa olay büyük film gibi bende zor anladım umarım anlatabilmişimdir biraz😂