Kızlar sabah eşim bana dokundu falan sonra o boşaldı bianda kalktı gitti ben kaldım öyle hep böyle yapıyor sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım alın karşına konuşun falan demeyin daha farklı sinir edecek şeyler istiyorum
Eşle olan sex sorunu
Bosverrr_111 yani konuşman en mantıklısı ama sinir edecek şey istiyosan aç video izle kendini öyle rahatlat onunda görmesini sağla sinirden kudurur yani konuşmak işe yaramıyosa eğer
@Bosverrr_111 ramazan ? Oruç ?
Bosverrr_111 yanlışa yanlışla gitmek daha büyük hata olur eğer denediysen konuşarakta anlamıyorsa yanına yaklaştırmayabilirsin belki anlar 🤷♀️
Bosverrr_111 seni kullanıp boşalmasına izin verme istediği zaman hayır de
Bosverrr_111 herzaman senin keyfine gore degil de biraz benim keyfime gore de geldigi zaman reddet canim istemiyor de ama kesin bir dille soyleki anlsn
Imeraaa size ne 🙄🙄
Imeraaa Allah’ın kuluna soracağı soruları sormak beşerin haddi değil diye düşünüyorum
Bosverrr_111 her istediğinde yaklaşma canım o an ki şevkini kır bile bence seni kullanmış gibi hissetmen onu da rahatsız etmeli
Bosverrr_111 yanında mastürbasyon yap ,neden yapıyorsun derse erkek yokk dersin😅
@bittercikolata peki size ne benim sorum sizi neden ilgilendirdi. Post sahibi dururken ?
@bisadekahve uyarmak elbette beserin haddi. Kul kulu uyarmali isterseniz biraz arastirin. Ki ben sadece sormusum yani
Imeraaa seni ne ilgiendircek peki? Tutsa ne tutmasa neeeee???
- Düzenlendi
Imeraaa Çünkü ahlak ve iman bekçiliği yapmak haddimize değil kadının sorduğu soru o oruç tutmalı miyiz tutmamalı mıyız değil o yüzden..
Imeraaa uyarmak başka sorgu şeklinde sormak başka. Madem niyetiniz uyarmak düzgün Üslup kullanın ki kırıcı olmayın.