Bosverrr_111 herzaman senin keyfine gore degil de biraz benim keyfime gore de geldigi zaman reddet canim istemiyor de ama kesin bir dille soyleki anlsn
Eşle olan sex sorunu
Imeraaa size ne 🙄🙄
Imeraaa Allah’ın kuluna soracağı soruları sormak beşerin haddi değil diye düşünüyorum
Bosverrr_111 her istediğinde yaklaşma canım o an ki şevkini kır bile bence seni kullanmış gibi hissetmen onu da rahatsız etmeli
Bosverrr_111 yanında mastürbasyon yap ,neden yapıyorsun derse erkek yokk dersin😅
@bittercikolata peki size ne benim sorum sizi neden ilgilendirdi. Post sahibi dururken ?
@bisadekahve uyarmak elbette beserin haddi. Kul kulu uyarmali isterseniz biraz arastirin. Ki ben sadece sormusum yani
Imeraaa seni ne ilgiendircek peki? Tutsa ne tutmasa neeeee???
- Düzenlendi
Imeraaa Çünkü ahlak ve iman bekçiliği yapmak haddimize değil kadının sorduğu soru o oruç tutmalı miyiz tutmamalı mıyız değil o yüzden..
Imeraaa uyarmak başka sorgu şeklinde sormak başka. Madem niyetiniz uyarmak düzgün Üslup kullanın ki kırıcı olmayın.
Linçciler ölmez ,isim değiştirir.🤣
Ay bide şey komik geldi içimde tutamicam hem burda nasıl seks muhabbeti dönüyor meraktan kuduruyorlar,hem de ayıp günah diyorlar😂.Uygulamayı sil gitsin.Bukadar insanı siz mi terbiye edeceksiniz.Bunu anladıkları gün içimize karışacaklar🤣
Bosverrr_111 o zaman direk o geldi mi kalkıp gideceksin ya da ona bana yetmedi erken boşaldın diyeceksin 😃 bir erkeğin en hassas noktası bak o zaman nasıl çaba harcayacak 🙂 erkekler kadınların arzuları yokmuş onların tatmin edilmeye seks yapmaya ihtiyacı yokmuş gibi bakıyor yani bazı erkekler.o nedenle islerini görüp gidiyorlar ona böyle olmadığını göstermen lazım
Bosverrr_111 hahah bence yanaş biraz kudurt yarim bırak sende 😅
- Düzenlendi
Bosverrr_111 benimle sadece kendini rahatlamak için ilişkiye girdiğini hissettiren,sadece kendini düşünen tatmin eden ve bırakan adamın bana dokunmasına izin ver-memmm🙅🏻♀️
Bosverrr_111 nasil yani erken mi boşalıyor acaba da hemen kalktı gitti oyleyse belki utanmıştır canım