MademoiselleCoco benim annemde öyleydi canım. Bana ilkten dış gebelik dediler kese görünmediği için bunu anneme söylemiştim hatta kollarım mosmordu iğnelerden göstermiştim anneme. Neyse birkaç gün sonra hastaneye gittim dış gebelik değil normal gebelik olduğunu öğrendim. Otobüste gelirken annem aradı ne dedi doktor diye normalmiş anne dedim cok konuşamadım, oda hamilelik yok anlamış hatta hıı olsun falan dedi sevinmiş gibi. Yanında kuzenim varmış o aradı hamilemisin normal mi diye evet dedim. Cok da tepki vermedi annem. Hayırlı olsun falan demedi. Sonra doğurdum 10 gün yanında kaldım baktı 2. Sini yapma cok etken falan diyordu yani erkendi ama zaman geçtikçe söylemesi beni daha cok soğutuyordu 2. Çocuk meselesinden. Şimdi kızım 3 yaşında oldu geçenlerde artık yaparsın ya büyüdü duru sonuçta falan dedi, Kayınvalidem de en basından beri 2. Yi yap diye cok ısrar ediyordu ❤️ Bence anneler kızlarına kıyamıyor gerçekten doğum anı falan. Annem cok ağlamıştı hep basımdaydı, babamda işteydi o sırada eğer ağlıyorsa gelmem demiş anneme telefonda dayamaz Çünkü 🥰 onlar bi tane ya aile bambaşka canım her zaman en uygun zamanı düşünür sana kıyamazlar. Hele bir torunları olsun o zaman gör onları 😍 sen hamileliğinin tadını çıkar 🌸