Senenekimsem Kis_masali ya hep aynı şeyi yapiyosun ortaya bisey atiyosun sonra yok yazamam gerçekten sinir bozucu bisey bu üstü kapalı anlatabilirsin linç de yemessin hem hadi bekliyoruz 😬
Kis_masali Senenekimsem sinir bozucuysa devam sinir olmaya😘😉😎😃 cok uç diyorum. Baya baya abarti,cok abarti.
Annesivekizi Kis_masali bence söyleyebilirsiniz burda zaten herkes sizi merakla bekliyo. Ya da hiç ortaya yazmayacaktınız sorulacağını biliyorsunuz sonuçta
ZRaporu Kis_masali kız bende yırtık don linci yemem di mi 🤪 kıçında donun yok seks senin neyine püüüğ 🤣
ZRaporu Dolunayy haahha ya ben öyle spontane olayların hastasıyım beni daha çok heyecanlandırıyor 😂 benimkine pas atıyorum o da gole çeviriyor hiç kaçırmaz 😜
Kis_masali propofol canim yazmak istedi yazdim meselaaaaa??? Özel komusma olsaydi bi kac kisiye yazcaktim. KONU SAHIBI de dahil🙂
Kis_masali propofol hakaret yok.. Kırıcı cümle yok.. Nasil bi üslup mesela?? Üslup görmemişsin bebegm sen😘😘
Kis_masali ZRaporu 😂yok senin olay güzelmiş. Bi kac eski ic camasirim var. Yirtilmis diyim yanina gidiyim bakiyim ayni tepkiyi vercekmi benim ki😂😂😂
ZRaporu Kis_masali kız benim kurutma makinesi delmedik eşya bırakmadı sağolsun 😅 baktım delik var oynarken cart diye yırttım sonrası malum 😁
Sadem Kis_masali şimdi sen nu işten ıyı anlıyosun canım anlasılan eşim bugun bana yatakta yönetmesini bil ve dominant ol ddi nasıl ve napcam hıc bılmıom bırseyler soylede yararlanalım🤩🤣