Sexysempanze Kiki esimin arkadaslari arasında donen bir laf var. Cuksilin 🤔 Arada gel sana cuksilin vuruyim diyor 😂😂
ZRaporu Kiki isim koymadık ama genelde akşam sana gelicem, akşam sendeyim, akşam seninle uzun uzun ilgilenicem tüm stresini alıcam der😅 (çocuklardan anca akşama yapıyoruz çünkü)
Bynatesli Kiki bizde balayında mış mış koymuştuk öyle kaldı 😁 şimdi istediği zaman hemen mış mış yapalimmi der 🙈😁
Panda Kiki Nietzsche Benimkide öküz akşam yicem seni der yada ben ona sinirlendiğimde hayatım sen sinirlendinmi hadi gel senin sinirlerini alırım ben der😄Her küsdüğümüzde sonu yatakta biter🤭Ben istediğimde ise aşkımm tadına bakmak istiyorum derim🤪😜 oda hemen bayılır zaten😊💃
Esmerimmm Öyle bir isim koymuşluğumuz yok ama akşam izlenecek dizi film olamayınca bu akşam kendi filmimizi çekeceğiz derimm
Kiki Cemre_8 çocukluğumuzdan beri bi şekilde duyduğumuz 😂 şarkısı da vardı sanki fanfinifinifini fon fon fon fanfinifinifini fon 🎶😂
Kiki Sedaa ahahaha güzelmiş 😂 genelde dayak manasında kullanırlar ya siz farklı bir anlam katmışsınız 😀