Pembekoala_ elinde kanıt fln olsa daha iyi olur bence sonra senin bu dediklerini yapmalı.kanıt olunca bile inkar ediyolar. hem bosanma işlerinde de işe yarar .bir de cogu zaman kadında hata buluyolar böyle durumda ne mal oldugunu gosterir suratlarına carpa carpa
Nasıl yakalarım ?
KardelenMY fotoraflqra girinxe 3 tane cizgi var alta orda cop var ( recycle bin ) geciyor silinen fotoraflar ora oluyor 1 ay icinde kendilin de siliniyor orayi bi dene
KardelenMY eşinin telefonunu al googleye. My activity yaz çıkan ilk linke tıkla youtebe ne izlediği bile çıkıyor silse bile orda kaytlı kalıyor
Pcoslu1anne ay en çok korktuğum şey babamın telefonuna elimi sürmem hayatta bakmam böyle bir şey yakalarım diye hayatta yapmaz ama ne olur be olmaz görürsem çok soğurum hiç bakmam o yüzden
Mirinda Bana da annem baktırırdı ama cok şükür atlattılar o günleri zaten kullanamamis da 😂🤦♀️
papatyaaaa merhaba sessiz sessiz okuyordum dün sizin yazınıza denk geldim bı bakayım dedim dünyam başıma yıkıldı kaydolup teşekkür etmek istedim
KardelenMY Google hesabına bak ve son etkinlik yazan yer olacak oraya gir, tarihler uygulama isimleri saatleri VS herşeyi orada görünüyor izlediği filin video vb.
Leylak neden dünyanız başınıza yıkıldı ki
Leylak ciddimisinz. çok üzüldüm şuan
Leylak ne gördünz mrak ettim 🙅♀️
- Düzenlendi
papatyaaaa bir yıl kadar önce büyük bı problem yaşadık biriyle konuşmuş daha başındayken yakalandı çok zor bi surec geçirdik her yerden kontrol ettim ama buraya bakmamıştım kız bel altı fotoğraflar göndermiş çok rezil bir biçimde ben normal yazışmalar görmüştüm affettigimde bı boşluk olmuştur dedim sanayide dükkanımız var etrafında hiç kız olmadığı için belki farklı geldi bilmiyorum ama bu fotoğraflar cok kötü ben kadın olarak tiksindim bilemiyorum şuan üzerinden bir yıl geçti bir yıldır hiç bı problem yaşamadık eskisinden iyiydi aramız bu problemden sonra herşeyi konuşup kendimizi torpulemistik
Leylak sizin adınıza üzüldüm açıkçası. Bi yıl kadar önceki olaydan mı kalmış bu fotograflar umarım yeni deildir
papatyaaaa 😔yeni değil o zaman ki tarihler fotoğraf ayrıntıların da yazıyor ama ben bu boyutta olduğunu bilmiyordum
Leylak hiç cıkmaz artık aklından. kötü bi duygu bilirm..
ben eşimn benmle tanşmadan önceki kızla konuşmalarını yeni ewliyken okumuştm 3 sene olcak hâlâ gözümn önünde hiç unutmam
papatyaaaa bilmiyorum ne yapacağımı bı akıl verin çok kötü durumdayım
Leylak canım böyle şeyler affedilmemeli şartların ne nasıl bilmiyorum ama illaki devamı gelecektir kendini yıpratma lütfen cinsellik için konuşmuş belliki miden nasıl alacak ki kendisini. Ben şu görüşteyim eğer bişey yakaladığında boşayacaksan karıştırıp kontrol edeceksin ama yok düzenini bozmayı gözün almıyorsa ayrılmam diyorsan gözünü kapatacaksın hiçbişeyi karıştırmayacaksın yoksa böyle bi durum oluşur işte. Yapman gereken belli ama biz ne desek olmayacak sen ne diyorsun o önemli
KirmiziOjeli bende sizinki aynı fikirde oldum çevremde duyduklarında çok ağır da konuştumben asla affetmem siktirsin gitsin çalış bak çocuğuna gibi ama öyle olmadı öğretmenim ben ailem şehir dışında şimdi gitsem evimi tutup döserler orada devam ederim ise güzel bı kadinim çevremdeki kişilere ve bana göre ama öyle büyük bi askla evlendik ki 10.yilimiz içim titriyor yıllarıma sevgime 1 yıldır ağlıyor beni mutsuz gördükçe çocuklar falan bilmiyorum nasıl olacak işte iki gündür düşünüyorum o yine aynı perisanlikta bı hara daha önce böyle birşey yapmadım yine yapmam şeytana uydum falan
Leylak madem affetmişsin en başta unutmaya çabala şahsi fikrim.
şmdi yine eski konuları açsan suçlu sen olursun zeytnyagı gibi üste cıkarlar.
Leylak canım için alıyor mu bu önemli az buz bi mevzu değil. Aslında ne güzel mesleğin falanda varmış ailende arkanda yani ileride de kötü şeyler yaşayıp ayrılmak var birde yol yakınken ayrılmak var. 10 yıl az buz değil evet ama ya 20 sene sonunda yapsa tekrar ? Bana göre yapan devamını elbet getirecektir er yada geç. Yine de dediğim gibi yedirebileceksen unutabileceksen sana kalmış orası ne yapacağım ben diye sorduğun için konuşmak istedim sadece..
KirmiziOjeli yediremiyorum unutamıyorum öfke doluyum içim param parça ama duruyorum neden inanın bende bilmiyorum ya gerçekten seviyor yada çok iyi numara yapıyor bir insan yalandan bir hafta ağlar mı bavul kapının önünde cikmayayim diye ağladı durdu ilk gördüğümden bahsediyorum 1 yıldır da bir şey yoktu ama ben sadece masumane bir kaç yazışma gördüm boyut böyle değildi affettigimde aynı tarihlerde kızın attığı çamaşırlı fotoğrafları da iki gün önce gördüm üzülme diye söylemedim ama hangi erkeğe gönderseler bakar affet falan