tlfnu samsung mu ?
Nasıl yakalarım ?
butterflys peki ben bildirimleri kapatırsam buna biri yazdığında mesaj sesi vs gelmezse anlamaz mı ?anlarsa haklıyken haksız çıkmaktan korkuyorum tellal eder beni millete
papatyaaaa evett Samsung kuzumm
Pcoslu1anne çok teşekkür ederim ❤️Uygun vakitte hepsine tek tek bakacağım 🙏🏻
KardelenMY dosyalarıma gir images (fotograf) bölümüne tıkla whatsappa gir . whatsapa tıklayınca en başta ‘sent’ yazıyo. oraya girersen whatsaptan göndermiş oldugu fotografları silse bile orada cıkıyo. aynı şey video içinde geçerli
papatyaaaa şeytan ordan da siliyor bitanem.Bi ara direk oraya baktım hiç fotoğraf bırakmamış şerefsiz ama ummadık anını yakalarsam oradan da bir şeyler çıkar gibime geliyor.Çğnkü ilk yıl oradan yakalamıştım
Kiss_09 senın yerınde olsam karşısına cıkardım. “ herseyın farkındayım ben salak degilim benı aldatıyosun sana hakkımı helal etmiyorum s.git ananın evine senı allaha havale ediyorum helalın varken harama el uzattın allah sorsun hesabı “ deer valizini kapıya fırlatırdım😊ben herseyi affederim ama ihaneti affetmem daha dogrusu midem almaz bı daha koynuna fılan giremem ve her yuzunu gördüğümde çıldırırım . Senın yerınde olsam derdim😇
Pembekoala_ elinde kanıt fln olsa daha iyi olur bence sonra senin bu dediklerini yapmalı.kanıt olunca bile inkar ediyolar. hem bosanma işlerinde de işe yarar .bir de cogu zaman kadında hata buluyolar böyle durumda ne mal oldugunu gosterir suratlarına carpa carpa
KardelenMY fotoraflqra girinxe 3 tane cizgi var alta orda cop var ( recycle bin ) geciyor silinen fotoraflar ora oluyor 1 ay icinde kendilin de siliniyor orayi bi dene
KardelenMY eşinin telefonunu al googleye. My activity yaz çıkan ilk linke tıkla youtebe ne izlediği bile çıkıyor silse bile orda kaytlı kalıyor
Pcoslu1anne ay en çok korktuğum şey babamın telefonuna elimi sürmem hayatta bakmam böyle bir şey yakalarım diye hayatta yapmaz ama ne olur be olmaz görürsem çok soğurum hiç bakmam o yüzden
Mirinda Bana da annem baktırırdı ama cok şükür atlattılar o günleri zaten kullanamamis da 😂🤦♀️
papatyaaaa merhaba sessiz sessiz okuyordum dün sizin yazınıza denk geldim bı bakayım dedim dünyam başıma yıkıldı kaydolup teşekkür etmek istedim
KardelenMY Google hesabına bak ve son etkinlik yazan yer olacak oraya gir, tarihler uygulama isimleri saatleri VS herşeyi orada görünüyor izlediği filin video vb.
Leylak neden dünyanız başınıza yıkıldı ki
Leylak ciddimisinz. çok üzüldüm şuan
Leylak ne gördünz mrak ettim 🙅♀️
- Düzenlendi
papatyaaaa bir yıl kadar önce büyük bı problem yaşadık biriyle konuşmuş daha başındayken yakalandı çok zor bi surec geçirdik her yerden kontrol ettim ama buraya bakmamıştım kız bel altı fotoğraflar göndermiş çok rezil bir biçimde ben normal yazışmalar görmüştüm affettigimde bı boşluk olmuştur dedim sanayide dükkanımız var etrafında hiç kız olmadığı için belki farklı geldi bilmiyorum ama bu fotoğraflar cok kötü ben kadın olarak tiksindim bilemiyorum şuan üzerinden bir yıl geçti bir yıldır hiç bı problem yaşamadık eskisinden iyiydi aramız bu problemden sonra herşeyi konuşup kendimizi torpulemistik
Leylak sizin adınıza üzüldüm açıkçası. Bi yıl kadar önceki olaydan mı kalmış bu fotograflar umarım yeni deildir
papatyaaaa 😔yeni değil o zaman ki tarihler fotoğraf ayrıntıların da yazıyor ama ben bu boyutta olduğunu bilmiyordum