Kızlar merhaba eşim tam testislerinde kaşıntı ve yanma olduğunu söylüyor. Ben hamileyim ilişkiye girmiyoruz benden bir şey bulaşmış olamaz. Kendisi belirtilerini yazınca mantar çıkmış internette ben daha önce hiç kendim de mantar sorunu yaşamadım o nedenle bilgim yok. Eşim hayatta bu sorun için doktora gitmez. Sizin eşleriniz böyle bir sorun yaşadı mı acaba ya da sanırım kadınlar arasında çok yaygın nasıl geçti bir de mantar bulaşıcı mıdır. Şu an ilişki yasak ama Dr son ayda doğumu kolaylaştırir dedi o zamana kadar geçmezse bana bulaşır mı. Cevaplarınızı için şimdiden teşekkür ederim
Erkekte mantar
Olalalalal mantar bulaşıcı sakın ilişkiye girmeyin sendede varsa eşine bulaşır eşinden de sana bulaşır ilaç kullanmadan geçmez mantar
Balponcik doğal yollarla geçer mi acaba kadınlar bir şeyler sürdüm şunu yaptım bunu yaptım geçti diyordu ama ben yaşamadım icn hiç bilmiyorum
Tam yemek saati sanırım umarım müsait olunca görürsünüz ❤️❤️❤️
kadınlar için kekik kaynatıp suyuyla taharet alınmasını öneriyorkar mantar için erkekler için bilemiyorm
Olalalalal bendede mantar oldu ilaçla atlattım antibiyotik ve fitille
Olalalalal sirkeyi sulandırarak banyoda kullanabilir. Yada travazol
Olalalalal canm esim yillarca cekti oderdi doktoruna ve ilacina denk gelecek esime bi hap yazdi 2 krem 10 gunde gecti bidahada olmadi 1 2 sefer de ben kasindim o sekilde bi arkadas pamuga kolonya damlat gecer dedi yaptim yakti gozlerimden yas cikti nerdeyse hemende gecti evet bulasuci gebelik te yapma cunki her ilaci kullanamiyrs sonra hamilelik bitene kadar cekersin
Olalalalal herşeyden önce hijyene dikkat etmeli ve dar giymemeli onun dışında travazol veya medacassol sürebilir .. benim eşim tarz olcam diye saf gibi daracık pantolon giyerdi ondada aynısı oldu hava almadığı için nem tahriş tarzı bişey yapıyormuş cildye dr u öyle dedi
ebruli dün sizden okuyup kolonya döndürdüm başta kıvrandi acidan çok kötü oldu ama gece rahat yatmış çok teşekkür ederim bir de krem denicez geçmezse