Kis_masali Mirinda o söyledi diye çıkarıyorum ben de şimdi. Iyi ki söyledi. Allahın gereksiz ucubesi.
deleted77 happygirlh34 Küfürlü, tehdit edici, kaba ve bel altı konularda paylaşımlarda bulunan; dil, din ve ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek yasaktır.
Kis_masali happygirlh34 ortalık malınaaa??? @deleted77 daha ne söylemesi lazim ki almaniz icin.?? @NaimeYilmaz bu hesaba bakar misniz bi. Ortalik malı ilan etti. Simdiye bu sozleri ben soyleseydim çoktan askidaydim. Adam mi seçiliyor anlamadm..
deleted_4033 happygirlh34 AĞZINI TOPLA ! Burda kimse senin hakaret edebileceğin babanın çocuğu değil 😡
Kis_masali deleted_4033 ya cevap veriyoruz diye bisey saniyolar. Kiclari tavan yapti sayemizde. Kocasindan hayir yok demek ki ahlaksiz sey..
deleted77 Kis_masali bu tarz mesajlarda direkt mesajı şikayet bildirebilirsiniz yazdığı anda göremeyebiliyoruz burda kimseye ayrımcılık yaptığımız yok.
Leylatekin Kis_masali “Kim ahlak Ve namus şövalyeliği yapıyorsa bilinki en namussuzu odur ” bosver takma
Nietzsche deleted77 o arkadaş bana da laf atmıştı ,2. Kez askıya alayım ben onu. Belli etmiş kişiliğini sonunda
deleted77 Nietzsche bir kez uyardım bir gün aldım sonra iğrenç bir kelime yazdı süresiz aldım zaten üslubu çok kötü 🙄
Berrak Kis_masali neden başkalarının fotoğraflarını kullanıyorsunuz ki , bu onlara saygısızlık olmaz mı ? Biraz empati yapın lütfen sizin fotoğraflarınız kullanılsa nasıl sinirlenirsiniz
Kis_masali Berrak seni ilgilendirmez. Işine bak. Simdi de bunu konu yapın. Akrabam olabilir,kardesim olabilir,iznim olabilir. Cok cok gereksiz bi yorum olmus. Yazmak icin yazmissin sadece.
Suna Berrak bu fotoğraf normal herkesin kullandığı bir fotoğraf instgramda hep görüyorum belli bir kişiye ait değil diye biliyorum