happygirlh34 tesettürlü kadinlarin seks hayato yok mu boş yapiyosun sen de. Sadece açık baynlara has bi platform mu burası. +18,cinsellik etiketleri var. Istedigim seyleri yotum yapma yetim de var. Gerisi sen dahil kimseyi ilgilendirmez.. Bu kadar dert olacağını düşünmüyodum😅fantazi yerine benim hyatim konusulmus bu postta. Gereksiz insanlar tarafndan…
Farklı fantezileeer koşun kızlaaar
Kis_masali farkında değilsin sen kendi sex hayatını anlatmışsın millet de zaten buna takılmış hani ne gerek var soran mi yada merak eden mi var senin sex hayatını … ayrıca anlattığın gibi sex hayatını şu profilde ki kadından göremiyorum dikkat et kocanı kapmasınlar 😁😁 ve tabi ki herkese açık platform yalnız tesettürü biraz layıkıyla taşı taşıyamıyorsan da çıkar ki taşıyamıyorsun…
happygirlh34 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
happygirlh34 su profilde gördüğün ben ve kocam degil. Fakeeee. Zorla tahrik ediyosunuz insanlari. Laf söyleyince askiya alınıyoruz. Senin kocayi kapmışlar ki bana da aynısını diyosun. Neyse beddua etmicem. Ramazan ayindayiz. Cok şükür Allahima,Elhamdülillah kocam bana,cocuklarina ve evine i kadar bagli ki,herkes imrenir. Kocam da o tür karaktersizlerden degil. Insallah yatin bir gün kocam aldatiyo,kocam yanasmiyo vs vs diye post acmazsin. Herseyiyle ben ona bağlıyım, o bana. Ikimizde o tür karaktere sahip degiliz. Salak salak yorum yapmayin. Moral bozmayin.
happygirlh34 tesettürü nasil taşıyıp tasimaadigim seni ilgiendirmez. Allahla benim aramda. Hesabini ben verivem. Gayette layikiyla taşıyorum. @Nietzsche @ZRaporu şu bayana ya da posta el atmanızı rica ediyorum. Hoslanmadigim seyler yaziliyor.
happygirlh34 soran mı merak eden mi var derken 😅😅😅 canım postun konusuna bakmadan yorum yaptın sanırım 😂😂😂 kocanı kapmasınlar dikkat et ne biçim bir cevaptır ya Allah aşkına 😒 dış görünüşe göre mi sevdi seni kocan bunu mu anlatmaya çalıştın anlamadık 🤷♀️ İnsan ister tesettürlü olur ister açık istediği yorumu da yapar senin yakıştırmana mı kaldı 😏
deleted_4033 ooof offff. O kadar zor ki böyle pis zihniyetlilere bunu anlatmak. O kadr olur yani.
- Düzenlendi
happygirlh34 tesettürü layıkıyla taşıyıp taşımadığını yargılamak size mi kaldı acaba merak ettim de ne saygısız sözleriniz var
Mirinda o söyledi diye çıkarıyorum ben de şimdi. Iyi ki söyledi. Allahın gereksiz ucubesi.
happygirlh34
Küfürlü, tehdit edici, kaba ve bel altı konularda paylaşımlarda bulunan; dil, din ve ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek yasaktır.
- Düzenlendi
happygirlh34 ortalık malınaaa??? @deleted77 daha ne söylemesi lazim ki almaniz icin.?? @NaimeYilmaz bu hesaba bakar misniz bi. Ortalik malı ilan etti. Simdiye bu sozleri ben soyleseydim çoktan askidaydim. Adam mi seçiliyor anlamadm..
happygirlh34 AĞZINI TOPLA ! Burda kimse senin hakaret edebileceğin babanın çocuğu değil 😡
deleted_4033 ya cevap veriyoruz diye bisey saniyolar. Kiclari tavan yapti sayemizde. Kocasindan hayir yok demek ki ahlaksiz sey..
Kis_masali dikkat edersen uyarı mesajı yazdım ve yazdığım gibi aldım
deleted77 teşekkür ederim.
Kis_masali “Kim ahlak Ve namus şövalyeliği yapıyorsa bilinki en namussuzu odur ” bosver takma
Kis_masali bu tarz mesajlarda direkt mesajı şikayet bildirebilirsiniz yazdığı anda göremeyebiliyoruz burda kimseye ayrımcılık yaptığımız yok.
Nietzsche bir kez uyardım bir gün aldım sonra iğrenç bir kelime yazdı süresiz aldım zaten üslubu çok kötü 🙄