Sucuklu_yumurtaaa o değilde annenler varken iftardan sonra nasıl yapıyorsunuz 😂
Farklı fantezileeer koşun kızlaaar
Senenekimsem hahahahah sirf senin inadina yazmicam. Kudurrrrr. Icine baya oturmus. Dunden beri onu mu düşünüyon. Kiyamammmmm.😂😂😂😂😂😂
Kis_masali harbi beynin yok 😂😂
Kis_masali senin yatak odan zerre umrumda değil biliyo musun sadece espri yaptım ama anlamadin😂😂
Senenekimsem harbi senin yok😂😂😂neyse,monotonlasmis iliskinle basbasa birakiyorum. Kudurmalara devammmm.
Sucuklu_yumurtaaa annenler evdeyken nasıl yapiyorsunuz kız, 😂 biz kaynana evinde yapiyorduk bi zamanlar ama onlar bize geldiginde hic yapmadik, hele kendi annem bizdeyken hic yapamam, 2 dk ortadan kaybolsak anlarlar zaten 🤣 seninki iyi cesaret valla.
Senenekimsem 😂😂😂espri mi yaptin😂zaten umurunda olamaz. Hayal bile edemeyecegin seyleri yasiyoruz KOCACIGIMLAAA😘 hadeee yallahhhhhhh. Baska kapiya
Kis_masali sen müneccinlik yapiyosun galiba baksana herkesin ilişkisine dair bilgin var😂😂
Kis_masali ıyy ne tarafa kussam🤮
- Düzenlendi
Sananebesalak eşim çok yorgunum diyor annemlere 😁 çocuk da uyursa devamı malum bam bam bam 😂
Senenekimsem aslında bu linççiler de bi garip. Zaten +18 etiket yani girme bakma kardeşim. Ne garip ya 😅
Sedaa kız 10-11 gibi odaya geçince 12 ye kdr bam bam ondan sonra duş hemen uyku 😀 ramazan dolayısıyla belli aralığa sıkıştı bu iş bari biraz renk katalım şu bi kaç gün daha 😄
Kızlar neden böyle yapıyorsunuz gerilmeyin lütfen ne güzel muhabbet edicez gülcez eğlencez. 😓
Sucuklu_yumurtaaa hergün yazıyoruz yeminle size de fantazi dayanmıyor 😅😅😅
deleted_4033 ahahhahah 😂
Senenekimsem hahahahah bu iyiydi😂
Sucuklu_yumurtaaa aynen canım valla
deleted_4033 valla ya daha dün yazdım fantezi yetiştiremiyorum buraya 😝
ZRaporu 😂😂🤣😅😅 hashagag senin dün anlattığına koptum zaten 😂😂🤣😅😂
Senenekimsem 😂😂eski hesabimdan taniyan taniyo canim,sen yorma bu kadar o kucuk beynini buna. Olan da gidecek elinden o olacak. Hadi git şimdi.