Sucuklu_yumurtaaa ben evde biri varken yapamam yani odaklanamam, bağirıp inliyorum,annem duysa cok kötü olurum, biz sessiz yapamayiz eşimle 😂 o nedenle eşimde evde biri varken hic yanaşmaz. Zaten kaynanam geliyor sadece yatılı, o da en fazla 2-3 gün kalır. 😁 yani hic denemedigim icin bilmiyorum ne yapabilirsin. Genelde cocuklari uyuttuktan sonra salonda film izlerken yapariz biz. Ben dekolte giyerim, pijama altina tanga giyince zaten eşim hemen farkediyor, eli hemen popomda 😂 gecelik cok nadir giyerim 😂 ama gecelik giyince hemen eşimin yanina gitmem, karşısında süzülürüm biraz 😂 bizim en renkli gecemiz bu 🤣 ama bazen eşim işteyken ona sexsi resim felan atarim, yada kısa video ceker atarim, eşim görünce hemen videoyu silerim, tekrar tekrar izlemesin, merak etsin diye. Sexs oyuncaklari felan hic kullanmadik, ama kamasutra mi neydi ordaki pozisyonlari yapmaya calışıyoruz 🤣bazen gülmekten o işi yapamiyoruz bile 🤣 ama sık sık seks hakkinda konuşuruz eşimle, +18 fıkralar göndeririz birbirimize felan öyle yani, bizim sex hayatimiz cok uç degil 🤣