Senenekimsem evet çok komik ama benim yazdığım değil😊
Farklı fantezileeer koşun kızlaaar
ebruli ehh seni be utanmasalar müebbet vereceklermiş kız sen ne yazdın da bu kadar yıl askıya alındın 😂😂😂
ebruli Taşından yeni çıkmış müren balığı gibisin!
Kızlar lütfen birbirinize hakaret etmeden saygı duyarak iletişim halinde olalım biliyorsunuz yeni kurallar gereği uyarı kalktı ve hakaret tartışma saygısızlıkta askı durumu söz konusu bilginize..
deleted_4033 🤣🤣🤣 cok güldürdün ya
Senenekimsem haklisin kizz valla millet burdakileri ojuyo hazmedemiyo kendinin kini kibrinden atiyoda atiyo bakti atacak bisi kalmamis yada zaten hic yokmus anlatmam linc yerim yada ayip olur caniniz ceker e virakip meraklandiriyolar bir zamanlar benim oldugum gibi yeni gariolerim saflarim da inaniyo bosver tatlim tartismana bile degmez 😘
Delihatunnn yok kiz adam yerine koyduğumdan değil canım sıkılıyor ondan cevap veriyorum 😂😂
Senenekimsem oooo vurdu gol olduuu 90 a taktin bebem 🤣
Delihatunnn hahahahaha deli 😂😂😂😂
Senenekimsem teveccühünüz efemmm
Senenekimsem bos ver takilmayim gece gece av ariyorlar uylamayim
Cok bossunuzzzz. Avukatlarin da girmus sazan gibi ortay hoooop atlamislar. Kudurdugunuzu cok guzel okuyom devam böyle. Keyif aliyorum. Kiskandiginiz nasil da belli ama😂😂😂kendi kocanizda is yok,baktiniz birdakilerin kocasi boyle boyle yapiyo dediniz hincimi bunlardan aliyim. Alin anam alin😂😂😂😂
ebruli hele seeeeeeeeeeen. Iyyyyyyyyy bi kusma geldi gene. Isine bak ebru
Senenekimsem 😂😂😂gudubet mi okkk.
- Düzenlendi
ebruli Yok canım ne olduğu belirsiz haşere tarzı şeylerle beslenmiyorum🤢🤮
ebruli herkesin senden bişeyler kapıp kıskanması kadar ,içine oturmasıda doğal bi durum niye takıldın sen bu lafa😂
Olivetti Çok belgesel izlerim😅