• +18
  • Farklı fantezileeer koşun kızlaaar

deleted13 pişman değilsen sıkıntı yok 😊 aslında tam tersi hep mantıkla yürüyen birisini andırıyorsun ama ilk ve son şeymiş zaten 😂

Olivetti Mantığımla hareket ederim evet ,ya açıkçası huzur evi,çocuk esirgeme kurumunda çalışmak istedim hayatta birilerinin hayatına dokunmayı seviyorum bu duyguyla besleniyorum galiba seçimimi yaptım sonuca ulaşamadım bundan da ders çıkardım hayatta bunu yapmak için diplomayada ihtiyacım yokmuş huzur evi ,çocuk esirgeme kurumuna gitme şansım oldu bir yaşlıya tebessüm edip,bir yetimin saçını okşayabildim bu çok güzel ve tarifi olmayan birşey neyse gözlerim doldu ben kaçar😘😅🌹

Olivetti Eşimin bir sözü var bu kadar kararsız bir insan olarak beni bütün kararlılığınla seçmene hayretler ediyorum.Ben de hayret ediyorum ama eşim hayattaki şansım o olmasaydı evlenmez her çiçekten bal alırdım galiba😂

Sedaa daha ne olsun gayet güzel 👍🏻 mutluluğunuz daim olsun evde biri varken yapmak daha bi heyecanlı oluyo ama deneyin bence 😄

Mirinda öf aynen ya böyle çırılçıplak uyuyakalmayı çok özledim 😓 hemen koştur koştue abdeste oluyo.

deleted13 yok yok yemek istedigin cok belli ondan yine bana musallat oluyrsun saplantilimisin kiz

ebruli Sen galiba bi yerlere oturamadığın için oturma gereksinimi duyuyorsun yapma böylee😂

deleted13 kiz vallahi sen saplantilisin git bi doktora gozuk niye benim derdim seni geriyrda bana takiyosun takjntilimi saplantilimi bilemedim sana oturursam oturdugum en guzel yer olacak 😂

diana Senin gibi çelişik insanlara at koşturtmayacağım bazı şeyleri duymak zoruna gidiyorsa,insanlara duyunca zorlanacağın şeyler söylemeyeceksin evet bu saplantıysa saplantılıyım.Her bulduğun yere oturma gereksinimi duyma.Her tutarsız davranışında karşına çıkacağım.😉

Sucuklu_yumurtaaa Fantezi dediğiniz olay zaten istek ve arzu olunca ve çekingen bir yapınız yoksa herşey o an oluyor öncesinde duş güzel bir gecelik sonra hafif loş ışık mini bir dans ve oral karşılıklı daha sonra farklı pozisyonlar sevgi sözcükleri argo konuşmalar ilişki sırasında yani dizi senaryosu gibi ezberleyip yapılmaz o an akışa bırak herşey oluyor zaten

Ua yorumları okurken o kadar öp gülüyorum ki. Bazı arkadaşların yaşı 17 18 sanırım. Bi insan ne kadar çok yaşadığı hayatı övüyorsa o kadar aslında anlattığını yaşamıyordur.