Panda 1 tane 😀 birde ölü doğumum var daha önce. İkisinde de 1 hafta içinde eskisinden daha zayıfladım

Panda aksine benim saçlarım tuhaf bi şekilde daha da canlandı şu an baya belime yakın hiç dökülmedi 🤣 iki sene oldu doğum yapalı anca sporla egzersizlerle eski formuma kavuştum 🙏

Panda valla saçımın 3 te biri ok artık gerçekten nasıl bu kadar etkiliyor anlamıyorum tek sorunsalım saç göbek gitti memelerim güzel kızım 5 aylık emmiyor artık yavaş yavaş memelerim eski haline dönüyor diyete başladım zaten daha da iyi olacak göbüşüm de 😂😂

Panda çatlakları unutmuşsun 😅 çatlaklı göbişim ve sarkık memelerim ( e kolay değil 2 bebe emzirdim 😅) güzel güzel geçinip gidiyoruz. 😁

avokado_sever30 Hamileyken 10 kilo aldım 5kilo verdim 5kilo kaldı.Hamileyken karnım aşırı büyüktü su ikiziydi burda öyle derler🙈Biraz karnım kaldı o gitse iyi olur korse falanla düzelir inşAllah🤕55.300kg dayım böyle fena gözükmüyorum esas eşim böyle seviyo beni💃

ZRaporu Evet ne güzel barışmışsın onlarla.Oda bize bebeklerimizden bize kalan izler🤗

Panda ya benim kide sakın verme falan diyor bende 53 kiloyum 47 ile hamile kalmıştım 63 te doğurdum ne ister bınlar böyle kilodan anlamıyorum bana böyle çok güzel elime avcuma sığmıyorsun diyor 😂😂😂

Panda ben yaşamın bana verdiği her türlü fiziksel şeyi kabullenmeyi seviyorum. Hepsi benim için bir iz bir hatıra 🌸 insan vücudunu sevdikçe kusurlarını kabullendikçe daha güzelleşiyor bence. Ben kendimi gayet güzel hissediyorum. Bunu benim bilmem yeterli oluyor başkasının söylemesine gerek yok. Burada çok kilo postu falan açılıyor naçizane onlarda tavsiyem kendinizi olduğunuz hâl ile sevin. Sistemin size dayattığı güzellik algısıyla kendinizi ve psikolojinizi yıpratmayın. Siz siz olduğunuz için güzelsiniz. 🌸🌸🌸

Panda Bu konuda şanslıyım🤗 Hiç böyle şeyler olmadı hala taş gibiyim evelallahh💃🏼😎

ZRaporu ben yaşamın bana verdiği her türlü fiziksel şeyi kabullenmeyi seviyorum. Hepsi benim için bir iz bir hatıra 🌸 insan vücudunu sevdikçe kusurlarını kabullendikçe daha güzelleşiyor bence. Ben kendimi gayet güzel hissediyorum. Bunu benim bilmem yeterli oluyor başkasının söylemesine gerek yok. Burada çok kilo postu falan açılıyor naçizane onlarda tavsiyem kendinizi olduğunuz hâl ile sevin. Sistemin size dayattığı güzellik algısıyla kendinizi ve psikolojinizi yıpratmayın. Siz siz olduğunuz için güzelsiniz. 🌸🌸🌸

Aynen çok doğru👏