Panda yok canim. Oyle aşırı bi kilom yok benim. Orta halliyim.

deleted13 harika . Benim hamilelikte 0 çatlaktı .. doğumdan sonra kırmızı bir kaç çatlak çıktı . Halbuki göbeğim gitti ve doğumdan sonra yürüyüşlere başladım çok dikkat ettim . Çok üzülüyorum . Ne alaka yani 😑

Olivetti Bu genetik ya çok takma spor yap,bende ite kaka yapıyorum şuan bi hocayla çalışıyorum 8 km koşturuyor koşarken ağlıyorum kapanmalarda dinleniyorum😂,sağlıksız şeyler yemem ama fit yaşam bana göre değil Allah beni biliyormuş zayıf yaratmış😅😂,çok çatlağın yoksa takma bile zamanla kızarıklığı geçer şuan yeni doğum yaptın zaten.

deleted13 bende de genetik kiloya yatkınlık var😁 hayatım hep dikkat etmekle geçiyor .. hayatımda şeker tuz nerdeyse sıfır . Gebelikte dahi sürekli egzersiz ve yürüyüş yaptım . Gebelikten önce zaten hayatım sporla geçti . 5 gün salsam 25 gün toparlamakla uğraşıyorum … güzel ve zayıf olmak zorundamıyız ya kim çıkardı bunu 🥲🥲🥲

deleted13 göbeğim de 2-3 tane kırmızı çatlak oluştu doğumdan sonra işte bende kusursuz olmalıyım şeyi var . Hiç güzel bişey değil bu . Yarım kilo alayım triplere giriyorum özgüvenim yerle bir oluyor istemsiz .. uzun zamandır görüşmediğim biri beni görünce hemen tedirgin oluyorum çirkinmi gözüküyorum üzerimde ki şişman mı göstermiş makyajım bok gibi falan diye halleniyorum . Hayat bana Cok zor 😂😂😂

Olivetti Kendimizle barışıksak boşver,şuraya kusur çıkarsam kendimde en az 10-15 çıkarırım onlarla yaşamaya alışınca takmıyosun,ama memelerimi yaptıracağım çok fedakarım kendim üçin değil eşim için istiyorum 🤪(tabiki de kendim için,meme önemli)

deleted13 memelerinde ne sıkıntı var . Benimkiler küçük mesela yani bence küçük . Emzirme bitince iyice bitik olacaklar

Olivetti bekarken 80-85 ti ,ilk çocuktan sonra 75 oldu ikincisinden sonra 70 tir galiba destekli kullanıyorum artık.Umarım sen de olmaz.

Kizlar hepinize bişey sorucam🤭sezeryan dogum yapinca karin kaliyomu?

deleted13 ben de 80-85 kullanıyorum nasıl küçülür ya 😑😑😑 ben hiç memnun değilim 90-95 istiyorum tombul tombul memeler 😂😂😂 eşim tam avucuma göre benlik sıkıntı yok diyor ama ben tatmin olmuyorum 😂😂

deleted13 evlenince bigun cocugum olursa sezeryan olucam dogum dikişilerimde cok korkuyorum😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️kizlarla konusu gecende onlar kaliyo dediler derd oldu bana🤦🏻‍♀️bende oturup keşke getcekten cocuklari leylekler getirse diyorum😂😂😂🤭🤦🏻‍♀️

Olivetti Ay yok hayat zaten yeterince zor boşver,Şuna çok inanırım kiloluda olsan ,zayıfta olsan iş özgüvende bitiyor.

Panda Allah arzusunda olanlara versin inşAllah.Gerisi düzələr😍

Selale Sağlıksal bir sıkıntı oluşturmadığı takdirde normal doğum düşün bence,günümüzde sancıdan korkup sezeryana sarılıyorlar.Kimse ölmüyor merak etme😅(Sadece ölüp ölüp diriliyorsun😂)