Olivetti Nietzsche forum da lezbiyen veya biseksüel arkadaşlarımız var hani , içime sokasım geliyor falan deyince araya gitmek istemem 😂😂😂
Nietzsche Olivetti gagavfsags öyle anlayanlar illaki olacaktır ama seninde kişiliğin belli sonuçta ,100 kez g*t ve meme elleme fikri iğrenç geliyo dedin 😂
Nietzsche Olivetti yok ya bu forum baya deneme amaçlı uygulama olmuş ,sürekli bir şeyler deneniyormuş . Gelir yakında
Olivetti Nietzsche birde senin hatırlatman iyi oldu 😂😂 belki sen elleme biz elleriz diyen olur falan 😂😂😂
Olivetti Nietzsche o değil de forum cok Sessiz, hapy kitste tekrar bi pr çalışması yapsalar da üyeler doluşsa buraya 😂😂😂
Nietzsche Olivetti 😂😂😂😂ona ben karışamam ,elletmek istersen . Şimdi özel olsa belki sana , bizi de içine soksana yazan kişiler olurdu😂
deleted77 Olivetti yahu ilk defa değiştirdim 🙊 oda senden gaza gelerek yazdım sonradan aklım başıma geldi 🤣
Olivetti Nietzsche aslında böyle iyiyiz yeniler geldikçe samimiyet kaçıyor sanki😂 birde peride özel konuşma gittiği zaman çok sessizleşiyor niyeyse 😂
Olivetti Nietzsche özelden birbirlerini mi bandikliyorlar napıyorlar özel gidince yok oluyor herkes 😂😂😂😂
Nietzsche Olivetti bizi ilgilendirmez arkadaşım 😂o değilde özel yok diye milletin postunu sohbete çeviriyoruz
KirmiziOjeli deleted77 Olivetti Ben de sizden destek alıp yazmıştım yazıklar olsun bi baktım tek başıma kalmışım 🤣