Merhaba kızlar aranızda yeniyim postlara bi göz attım ve çok samimi buldum burayı🌸 Sorum şu; Biz eşimle evlendiğimizden beri korunmasız ilişkiye giriyorduk çok istiyorduk çocuk ama inanın ki aktif bir cinsel hayatımız olmasına rağmen ve yumurtlama günü ilişki tuturmamıza rağmen ben evliliğimizin 1 senesi dolunca hamile kaldım. Çok şükür bir oğlum var yaşına girecek yakında. Şimdi aklıma takıldı ben deri altı implantı ile korunuyorum 3 senelik ama istediğim zaman doktorda çıkartabilirim taktıralı 6 ay olmuştur. Düşünüyorum acaba neden bukadar zor hamile kalmıştım bende mi bi sorun vardı eşimde mi🤔Hiç doktora da gitmek istememiştim o süreçte yıpranmamak için, keşke gitseydim. Sonrasında boşvermiştim Allahın bildiği demiştim ve oğluma hamile kaldığımı öğrenmiştim. Şimdi de bebek düşünüyoruz her açıdan da buna hazırız ama düşünüyorum acaba nasıl olur hemde implant çıkartma sonrası 3 ay sonra hamile kalabilme olasılığı var bende daha uzun sürer mi ki kesin sürer diye düşünüyorum. Ne yapmam gerek kızlar? Doktora gittiğimde değerlerime vs mi bakıyorlar yada ne yapıyorlar tam olarak bilginiz var mı?
Zor hamile kalmak?
Natasha doktora gidin hem siz hem eşiniz hatta önce eşiniz gidip spermlerine baktırsın eğer onda sorun yoksa sizde de adetiniz düzenliyse mutlaka hamile kalırsınız bazen sebepsiz de hamile kalınamayaliyor. Bir de genelde ilk doğumdan sonra ikinciye hamile kalmak daha kolay oluyor
Sananebesalak Evet en mantıklısı doktora gitmek yoksa içim içimi yer. Doktorumda doğumdan sonra çok kolay hamile kalabilirsin dediği için hemen korunmak istedim ama şimdi o süreci hatırladığımda nasıl üzülürdüm olmuyor diye. Şimdiki aklım olsa o zamanlar doktora görünmek isterdim ama hayırlısı bakalım🙏🏼
- Düzenlendi
Natasha gercekten tamamen nasip isi oluyor bazen ilk bebegime 15 ay sonra hamile kalmistim esimdede bendede hic bir problem yoktu ikimizde doktora gitmistik ama o bebisimi kalbi durması sonucu kaybetmistim kurtajdan 8 ay sonrada kizima hamile kalmistim yine hic bir problememiz yoktu ve bizimde duzenli hatta gunluk diyebilirim iliski hayatimiz vardı ama bence aklinda soru isareti kalmaması icin bi doktora gidip en azindan hormonlarina baktir sperm testi icin bir sure bekleyin bence en azindan 6 ay olmazsa oyle yaptirin
Minikanne1 Nasip dediğiniz gibi🙏🏼