Merhaba kızlar aranızda yeniyim postlara bi göz attım ve çok samimi buldum burayı🌸 Sorum şu; Biz eşimle evlendiğimizden beri korunmasız ilişkiye giriyorduk çok istiyorduk çocuk ama inanın ki aktif bir cinsel hayatımız olmasına rağmen ve yumurtlama günü ilişki tuturmamıza rağmen ben evliliğimizin 1 senesi dolunca hamile kaldım. Çok şükür bir oğlum var yaşına girecek yakında. Şimdi aklıma takıldı ben deri altı implantı ile korunuyorum 3 senelik ama istediğim zaman doktorda çıkartabilirim taktıralı 6 ay olmuştur. Düşünüyorum acaba neden bukadar zor hamile kalmıştım bende mi bi sorun vardı eşimde mi🤔Hiç doktora da gitmek istememiştim o süreçte yıpranmamak için, keşke gitseydim. Sonrasında boşvermiştim Allahın bildiği demiştim ve oğluma hamile kaldığımı öğrenmiştim. Şimdi de bebek düşünüyoruz her açıdan da buna hazırız ama düşünüyorum acaba nasıl olur hemde implant çıkartma sonrası 3 ay sonra hamile kalabilme olasılığı var bende daha uzun sürer mi ki kesin sürer diye düşünüyorum. Ne yapmam gerek kızlar? Doktora gittiğimde değerlerime vs mi bakıyorlar yada ne yapıyorlar tam olarak bilginiz var mı?