Acil bakin
Allahım yine sevap point kazansınlar diye Müslüman kardeşi uyarma çabasına girmişler😂Kardeşim sen kendi ahiretini kurtar da bırak başkasını uyararak da sevap kazanmayıver.Cennetin 7. Değil de 6. Katmanında olursun bişey kaybetmezsin😉 Namus bekçileri türemiş yine
Meyras1 bak siz benimle hala doğru konuşmuyorsunuz. ben fikrimi belirttin o kadar o beyninizin alması için ne yapabilirim... gayet kültürlü bir insanım senin gibi gerzek nasıl konuşacagını bilmeyen biri değilim. benimde sınırlarımı zorluyorsunuz. bu cümleleri yazmam illa tecrübem olduğu anlamına gelmiyor. ana belli olmaz insanoğlu sonuçta dimi vakti gelir doğru yoldan çıkarsın sen kocan varken yaparsın. haddimi aştırdınız...
Belada ya çok sağol gerçekten, ya ona ne ben kendi düşüncemi ortaya sunabilirim kimse kimsenin yaşama biçimine yaşama düşüncesine karışamaz eğer benim böyle düşünmem yanlış ise ahirette hesabını vericem ben sorumluyum. o kadar din din din diyorlar bunu bilemiyorlar mı ? namusa gelince gerçekten çok saçmalık namusu kızlık zarına sığdırmak çok saçmalık, yazık. ağzınıza sağlık 🥰
Meyras1 siz konuyu aldatmaya çekiyorsunuz yaranız mı var gocunuyorsunuz? ben sevgilisi olan yapamaz mı dedim yani bir sevgili sevgilisiyle birlikte ilişki olmasa bile yakın teması gösteremez mi anlamında söyledim ve sonra namus kelimesi atıldı ortaya onun hakkında konuştum ama siz idrak edemiyorsunuz
zeyneepp keske ahirette hesap vermek burda hesap vermek gibi olsaydı inancınız varsa eger ahiretteki hesabın karsılıgında cekeceğimiz azabıda iyi bilir ona göre yasardık ben sevap derdinde değilim günahlarımız arşa daysnmısken bunun affını bulma derdindeyim bence birbirimizi yalnış anlamayalım buraya yazdıysa arkadasımız iyi ve kötü eleştiriye acık olmalı ki doğruyu yalnısı gösterelim birbirimize.
Ha bu arada arkadaşlar arada erkeklerde buralara dalga cevirmek macera aramak için sacmalıklar yazıyor fake hesaplarla dikkatli olalım.
Bett umrumda misin?
Boef072 kızın bakireliği gitmemişki neyin testini yapıcak?!