Meyras1 ayrıca sevgilisi olan ilişki yaşayamaz mı anlamında dedim başka erkeklerle kırıştırdığını belirtmedim düzgün oku¿

Allahım yine sevap point kazansınlar diye Müslüman kardeşi uyarma çabasına girmişler😂Kardeşim sen kendi ahiretini kurtar da bırak başkasını uyararak da sevap kazanmayıver.Cennetin 7. Değil de 6. Katmanında olursun bişey kaybetmezsin😉 Namus bekçileri türemiş yine

Meyras1 bak siz benimle hala doğru konuşmuyorsunuz. ben fikrimi belirttin o kadar o beyninizin alması için ne yapabilirim... gayet kültürlü bir insanım senin gibi gerzek nasıl konuşacagını bilmeyen biri değilim. benimde sınırlarımı zorluyorsunuz. bu cümleleri yazmam illa tecrübem olduğu anlamına gelmiyor. ana belli olmaz insanoğlu sonuçta dimi vakti gelir doğru yoldan çıkarsın sen kocan varken yaparsın. haddimi aştırdınız...

Meyras1 edepsiz sensin be ilk önce tanımadığın insanlarla ya da çevredekilerle saygı çerçevesinde konuşmayı bil ama gel gör ki bunu algılayabilmeniz güç bundan dolayı ki seviyesiz olan sizsiniz hanımefendi

Belada ya çok sağol gerçekten, ya ona ne ben kendi düşüncemi ortaya sunabilirim kimse kimsenin yaşama biçimine yaşama düşüncesine karışamaz eğer benim böyle düşünmem yanlış ise ahirette hesabını vericem ben sorumluyum. o kadar din din din diyorlar bunu bilemiyorlar mı ? namusa gelince gerçekten çok saçmalık namusu kızlık zarına sığdırmak çok saçmalık, yazık. ağzınıza sağlık 🥰

Meyras1 siz konuyu aldatmaya çekiyorsunuz yaranız mı var gocunuyorsunuz? ben sevgilisi olan yapamaz mı dedim yani bir sevgili sevgilisiyle birlikte ilişki olmasa bile yakın teması gösteremez mi anlamında söyledim ve sonra namus kelimesi atıldı ortaya onun hakkında konuştum ama siz idrak edemiyorsunuz

zeyneepp malesef böyle gelmiş böyle gidecek canım.Çevrede bu tür insanlar çok.Sorsan her alanda yemedikleri halt yoktur ama iş cinselliğe geldimi namus abidesi kesilir kafa patlatırlar.Konuşsun dursunlar sallama bile 😉

Xperia

nekde İgrencsiniz nekdr süre birlikte olacagınız ne malum sen böyle igrenc bişeye kalkışıyorsun diyelim bitti ilerde evlenecegin kişinin yüzüne nasıl bakacak insanda biraz namus olur ailendemi sahip cıkmıyo sana böyle boklar yiyin sonra hamilemiyim diye sor

zeyneepp keske ahirette hesap vermek burda hesap vermek gibi olsaydı inancınız varsa eger ahiretteki hesabın karsılıgında cekeceğimiz azabıda iyi bilir ona göre yasardık ben sevap derdinde değilim günahlarımız arşa daysnmısken bunun affını bulma derdindeyim bence birbirimizi yalnış anlamayalım buraya yazdıysa arkadasımız iyi ve kötü eleştiriye acık olmalı ki doğruyu yalnısı gösterelim birbirimize.

Ha bu arada arkadaşlar arada erkeklerde buralara dalga cevirmek macera aramak için sacmalıklar yazıyor fake hesaplarla dikkatli olalım.

6 gün sonra

ayseoztas evlenmeden iliskiye girmek kultur ve din acisindan yanlis olabilir ama su takindigin tavir kadar igrenc bir sey yok. Gercekten cok rezil bi yere gidiyoruz bugun burda bunu bir kez daha anladim.

ayseoztas ah bebegim umrunda olmamakta benim umrumda mi acaba?? Yobazliginiz ve cahilliginizle bas basa birakiyorum birbirinizi yer yer bitirirsiniz😘

ayseoztas bence buyuk konusma bide baktin 10 sene yada 15 sen habersin bulustu sevgilisiyle ve kendilerine hakim olamadilar eee ondan sonra ne yapicaksin ergenlikte gencler kendilerine zor hakim oluyorlar yapicak birsey yok 🤷🏻‍♀️

• Esi bunu beğendi.
        6 ay sonra