deleted77 deleted_4033 hafif kaşlarda birde bıyık kısmında var canım çok tüylü biri değilim normaldede 🙏🏻
Balaca deleted77 o zaman hic yaptirma nede olsa türkce tam ne desem bilemedim de isin qaliba yanlis bilmiyorsam onun icin zararli🤗
Rouge Balaca bende yaptırıcam hala araştıyorum iyi yerden emin olmak için .stajım bitsin ilk işim o olucak .inş memnun kalmayan biri yoktur da yazmaz🙁
Balaca Rouge Rouge bence tuylerden kurtulmanin en iyi yontemi , ama isini bilen ve iyi yer secmelisin canim 🥰
deleted77 Balaca 6 seansta bitti benim sadece gebelikte tek tük çıktı ve bir seans gittim onlarda bitti on yıldır bebeksi cilde sahibim kesinlikle öneririm 🙏🏻🥰
Mirinda Bir zararı yok ama kesinlikle güzel iyi bir yere yaptır ben bir sene gittim tüm seanslar bitti bi süre sonra tekrar çıkmaya başladı şu an hiç yaptırmamış gibiyim hem zamanım hem param boşa gitti
Mirinda Balaca ben makinelerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum azalttı ama bitirmedi bi de üstüne hamile kalınca hormonlardan dolayı heralde eski halime döndüm o yüzden makinesi iyi olan bi yere araştırıp gitmek lazım
deleted77 Balaca hayır ben bekarken gitmiştim 10 yıl önce 2 yıl öncede Doğum yaptım sonrasında bir seans gittim ve bir kaç tüy çıkmıştı onları hallettik