boncuk biz kaynanamın yanında köydeyiz 😂 o iş yaş bizde 😂

boncuk gunduz kizim yattigi gibi bende yakalandim kacamadim 😂 bence git anın tadini cikar 😂

boncuk ben de kaynanamdaym. Yarın dönüyorum evime. Yarın olacak ins😁dört gözle yarını bekliyoruz

boncuk biz de kendi annemlerdeyiz tam kapanmadan beri buradayız kalmak çok güzel ama eve döner dönmez bam bam bam 😁😁

Minikanne1 ya gündüz de yakaladı akşam bekle dedim ama yok yani canım istemiyo. Her gün de yapamam ki ya 3 gündür full oluyordu zaten 😬😬

Munis ya annede ya da kaynanadayken yapılmıyo mu😀 biz çoktandır uzun süreli gitmiyoruz ama gidince orda da yapardık 🙈

boncuk ya yaparız biz aslinda da iki cocuk olunca azcik sıkıntı oluyo😁anca gece herkes yatinca. Kizima kaynnm bakiyo,pat diye odaya giriyo kizim falan. Ugrasmyiz simdi 😁😁

boncuk öyle yapiyoruz zaten canim. Pazar akşamı eve gidecez. Eve gider gitmez eşim odaya kitler beni kesin 😂

boncuk 1 sene olacak hiç bişey yok nuhun belki olacaktı benim karnım regl olacak gibi agrıyor ben istemedim

Sedaa ya öyle birikmişin patlaması da geçi oluyo 🙈🙈

Kis_masali oooo riskli o zaman hiç girme o toplara. Bi keresinde arkadaşımı kaynanası yakalamış iş üstündeyken😂 kız da demişki noldu anne oğlunun nasıl yaptığını mı merak ettin 😂😂😂

boncuk hamile kaldım hamileliğimde 2 kere oldu eşim korktu ben istesemde o istemedi dogumdan sonrada ben korkuyorum 2.5 ayı gecti dogum yapalı korkuyorum kaçıyorum