Kızlar ilk gece gerçekten çokmu Zor oluyo nişanlıyım biraz yardım edin🥰❤️

İlk gece

1
2

Balaca hic korkulacak biseu degil canim. Sadece kendini kasma ve iliskiye odaklan. Sorabilirsn ne merak ediyosan. Cevaplayabilirm seve seve🥰

Balaca bu kişiye acı eşiğine hissettiklerine ten uyumuna çok bağlı 🙏🏻 Ama en önemlisi eşinin sana olan tutumu ön sevişmeyi ve ilişkiyi oldukça uzun tutmak bayanları rahatlatıyor ve daha kolay olmasını sağlıyor tek geceye sığdırmak yerine bir kaç güne uzaması daha bi rahatlatıcı ve kolay 😊

Kis_masali yaaa cok tesekkur ederim canim dugune 1.5 ay falan var ona kadar aklima geldikce sorurum artik 😍❤️🥰

Balaca ilk ilişkim de ne zevk aldım ne kanamam oldu 😅😅😅 heyecandan bacaklarım titremişti daha sonra kızlık zarımın esnek olduğunu öğrendim aslında doktor kanamam olmayacağını söylemişti ama ikinci ilişkimizde gayet rahattım benim üstte olduğum pozisyondaydık sadece bi an bişey olduğunu hissettim sinek ısırığı gibiydi bi an kalktım kan gelmiş ve bir hafta kadar sürmüştü 🥲

Balaca biz sevgiliyken birlikte olduk iyi ki olmuş çünkü düğün stresi içinde bir de bunu düşünemezdim 🙈

Kis_masali neee gercekten mi benim nisanlim cook uzakda nerdeyse 2 sene olcak niwanli oldugumuz ama cok az goruyorum 😢😢😢

deleted_4033 dugunden once utaniyorum ama soyluycem 1 Kerr opustuk zaten onun sabahsi cikdi gitti Rusiyaya sonra pandemi falan derken yollar Kapandi cook ozledim
          Amaaa geliyo sonunda insAllah 🥰🥰

Balaca tavsiyem kendini tanıman üzerine canım. Aynayı al ve vulvani incele, kendini sev. Gerçekten sev. Onun esnek olduğunu, bir penis girişine müsaade edebilecek kadar esneyebilecegini bil ve rahat ol. Derin derin nefes al. Nefesine odaklanırsan o kadar kolay ki. Canım yanacak diye düşünürsen yanar. Ama hiç acı hissetmemis biri olarak yazıyorum bunları.

Balaca gerçekten güveniyorsan utanma 😊 uzakmış da daha iyi telefondan konuşması daha rahat olur senin için şimdiden küçük adımlar atmaya başla bence .