deleted_4033 Ben o konuyu acamam ki o acarsa ne tepki veriyim diye dusunuyorum hayir konuyu kapat mi desem ne desem acaba🤷🏻‍♀️

Balaca ben evlenmeden önce çok korkardım evlendik ilk gün olmadı korktuğum için eşimde anlayış gösterdi 2.gün yolda geçti balayına gidiyorduk 3.gün otelde oldu eşim bana yaklaştı ben o an üstümden atmak istedim onu 🤣sonra kaçıcak yerim olmadığını anladım sonuç ne biliyomusun hiç canım yanmadı boşu boşuna bu kadar korkmuşum dedim 😀

Balaca Ben çok korkmuştum benim zor geçti. Asıl mesele kendini kasmamakmış şimdi diyorum keske o kadar korkmasaydım korkulacak bir şey yok yani :)

Balaca konuya alakasız canm yollar ne zaman açılıyor annem mersin de ben ankara iki yıl kusuz kaçarak evlendi çok özledim kızım da oldu daha görmedi gitmek istiyorum bayramdan sonra yollar açılıyor nu

bende hiç acıma olmadı. kendimi kasmadıgım in olsa gerek. eşimde anlayış gösterdi acırsa söyle bugün kalsn istersen kendini ne zman hazır hissedersen o zman olsn demşti. ilk gece halletmştk. bi kaç gün snra tam adet gibi kanamam oldu.

dier soruya gelince; biz konuşmuştuk önceleri görücü usulü oldu ama cok baglanmaştık birbirimize hiç utanma vs bişey yoktu aramzda herşeyi konuştuk nasıl olck fln 😁 sanada utanmamayı çekinmemeyi öneririm sonucta eşin olcak o kişi aynı yastıga baş koycaksınz 😁 şmdiden mutluluklar

papatyaaaa biZde gorucu usulu oldu ama simdi bir birimizi cok seviyoruz ne zaman konuyu acacak diye merak ediyorum

Balaca benim eşim çok konuşmazdı.
            Ben pek cevap vermezdim çünkü 🤣Nadir açılmıştır konu o sohbetlerde de incik cincik konusmusuzdur ama. Sonraları aştık, konuşmaya başladık. Konuşmak istiyosan minik minik yem at bakalım 😊

Balaca hayır canım her erkek konuşmuyor mesela benim esim nişanlılık boyunca bi kere bile konuyu açmadı artık düğünümüze çok az kalmıştı arkadaşımın zoruyla ben ilk adımı attim işte nasıl geçicek o gece acaba biraz korkuyorum falan Dedim oda gelir geçer bi şekilde merak etme dedi 😂😂
              Öle yani bi kere bile konuşmadık halada konuşmayız sadece imalarda bulunuruz ben bi kere prezervatif dedim diye bana niye pis pis konuşuyosun dedi sen düşün

Birkoalaannesi biZde de sizin gibi yani😂hic acmaz o konuyu diye dusunuyorum 🤷🏻‍♀️

Balaca istediğin soruyu özelden yaza bilirsin bana:) biz nişanlılık dönemine kadar açmazdik o konuyu konuşmazdik hiç en fazlada sarıldık sevgililik döneminde) ama nişanlandikdan sonra herşey değişti) biz hiç utanmadik çekinmedik bir birimizden) bir birimizin herşeyini biliyoruz) çok seviyoruz) çok istekliyiz))Dayanamıyoruz bir birimizden ayri) evlenmeyi iple çekiyoruz:) ilk birliktelik ise abartildiği kadar zor değil, ama kasmadan dolayi zor ola bilir) ben çok rahatdim ve çok istekliydim partnerimden dolayi)) ilk iki kez de canım yandi biraz, kanamam da çok az oldu ama sonra geçiyor) bana çok zor diyolardi arkadaşlarim ama hiç öyle düşünmedim ben, sevdiğin insanla olduktan sonra..:)Yani kendini ona birak , rahat ve istekli ol, utanma:) ayni zamanda nişanlında öyle olmalı ve anlayişli olmali:) 😘❤️

Balaca bəzi abartmalara görə deyillər cətindi. Məndə nişanliyam eyni səninkimi cox gorxuram sənən yaşcada balacayam ama birda kizlar cokk saolsunlar cok gözel başa saldilar gorxulacag hecnə yoxdu dedilər belə duşunəndə də agri olsun 5 dk sira agri olmur onan ölən olmuyub indiyə gədər yəyginki bizdə olməriy. Ama bəzən agila cox pis suallar gəlir məndə gəlir gan məsləsi ay gan gələcəymi gəlmiyəcəymi deyə bu tək bizdə deyil belə post cox acılib hamida eyni vəziyyətdi. Gaıdiki tg hagda danişmaga bizdə danişmirg arada movzusu acılib yenə baglanib, ama bəziləri varki danişirg deyilər hətda nə olacag necə olacag hamısını😁😁

Balaca benim zor geçti bir hafta boyunca denedik olmadı sonra 2 ay kadar sürdü olmaması baktık olmuyor doktora gittik ameliyat olarak kesildi kızlık zarım çok etliydi benim için doğumdan daha zordu