Balaca ilk ilişkim de ne zevk aldım ne kanamam oldu 😅😅😅 heyecandan bacaklarım titremişti daha sonra kızlık zarımın esnek olduğunu öğrendim aslında doktor kanamam olmayacağını söylemişti ama ikinci ilişkimizde gayet rahattım benim üstte olduğum pozisyondaydık sadece bi an bişey olduğunu hissettim sinek ısırığı gibiydi bi an kalktım kan gelmiş ve bir hafta kadar sürmüştü 🥲
İlk gece..
Balaca biz zaten nisanliyken sürekli beraber olmk icin can atıyoduk ve olmustuk da.😁
Balaca biz sevgiliyken birlikte olduk iyi ki olmuş çünkü düğün stresi içinde bir de bunu düşünemezdim 🙈
Kis_masali neee gercekten mi benim nisanlim cook uzakda nerdeyse 2 sene olcak niwanli oldugumuz ama cok az goruyorum 😢😢😢
deleted_4033 Ben sok 😂
Balaca neden 🤣
deleted_4033 dugunden once utaniyorum ama soyluycem 1 Kerr opustuk zaten onun sabahsi cikdi gitti Rusiyaya sonra pandemi falan derken yollar Kapandi cook ozledim
Amaaa geliyo sonunda insAllah 🥰🥰
Balaca tavsiyem kendini tanıman üzerine canım. Aynayı al ve vulvani incele, kendini sev. Gerçekten sev. Onun esnek olduğunu, bir penis girişine müsaade edebilecek kadar esneyebilecegini bil ve rahat ol. Derin derin nefes al. Nefesine odaklanırsan o kadar kolay ki. Canım yanacak diye düşünürsen yanar. Ama hiç acı hissetmemis biri olarak yazıyorum bunları.
Balaca gerçekten güveniyorsan utanma 😊 uzakmış da daha iyi telefondan konuşması daha rahat olur senin için şimdiden küçük adımlar atmaya başla bence .
deleted_4033 Ben o konuyu acamam ki o acarsa ne tepki veriyim diye dusunuyorum hayir konuyu kapat mi desem ne desem acaba🤷🏻♀️
Miniminibirperi tavsiye icin Sagol canim soylediklerini deniycem🥰❤️
Balaca ben evlenmeden önce çok korkardım evlendik ilk gün olmadı korktuğum için eşimde anlayış gösterdi 2.gün yolda geçti balayına gidiyorduk 3.gün otelde oldu eşim bana yaklaştı ben o an üstümden atmak istedim onu 🤣sonra kaçıcak yerim olmadığını anladım sonuç ne biliyomusun hiç canım yanmadı boşu boşuna bu kadar korkmuşum dedim 😀
Balaca Ben çok korkmuştum benim zor geçti. Asıl mesele kendini kasmamakmış şimdi diyorum keske o kadar korkmasaydım korkulacak bir şey yok yani :)
bende hiç acıma olmadı. kendimi kasmadıgım in olsa gerek. eşimde anlayış gösterdi acırsa söyle bugün kalsn istersen kendini ne zman hazır hissedersen o zman olsn demşti. ilk gece halletmştk. bi kaç gün snra tam adet gibi kanamam oldu.
dier soruya gelince; biz konuşmuştuk önceleri görücü usulü oldu ama cok baglanmaştık birbirimize hiç utanma vs bişey yoktu aramzda herşeyi konuştuk nasıl olck fln 😁 sanada utanmamayı çekinmemeyi öneririm sonucta eşin olcak o kişi aynı yastıga baş koycaksınz 😁 şmdiden mutluluklar
senOlsanBari iste asil mesele de o Korku onu yenmek lazim🤗