Balaca həye😂inşəAllah hərşeyin yaxşısı olar ikimizcundə😊😇

Balaca eynən mən mənədə cox dedilər sən ac mövzunu ay mən niyə aciram bi zəhmət ozu başdasin ama gorxdugumu bilir dir niyə gorxursan🤣🤣

Panda diyəyki bular uzagdida isdədiyləri vaxt bir birlərini görə bilmirlər bizki yaxınıg bizdə niyə acılmir sohbət😭😭😭🤪🤪

Balaca bende nişanlıyımmm bizimde öyleee az kaldıı dediğim gibi insan merak ediyooo ve akılda sorular

Selale az sən niyə birinci addımı atmırsan atdənə bııyy😂öyrənindənə goruma aparmıyacam ki😄

Balaca kişiye göre değişir önemli olan o gün içinde korku olmasın korkarsan daha bişey olmadan canın acır ogün kendini rahat bırak kendini kasma bacaklarını açabildiğin kadar aç kolay olur nişanlında anlayışlıysa aynı gün olmak zorunda değil zaten bir iki gün sonra tekrar deneyebilirsiniz

Balaca kişiye göre değişir önemli olan o gün içinde korku olmasın korkarsan daha bişey olmadan canın acır ogün kendini rahat bırak kendini kasma bacaklarını açabildiğin kadar aç kolay olur nişanlında anlayışlıysa aynı gün olmak zorunda değil zaten bir iki gün sonra tekrar deneyebilirsiniz

Panda nətəri atimee bu iık adimii😂😂öyrət dənə bh bh gilman demiş😂😂😂🤣

Panda caan men Gencede o Moskvada 😂😂arada mesafe coxdu 😢😢birdeki nese desem eseblewer Ona gore gozleyirem ozu acsin sohbeti

Selale siz yaxinsizsa mence sohbet acilmali di ne qeder olmasa bir birinizi tez tez gorursuz ara acilmiw olar biz yaziq kimi Yox 😂😂😂

Kis_masali gercekten ilk gece nasil oluyor? iliski sirasinda neler hissediliyor? zevk aliniyormu ilk gecede? ben daha evlenmedim , yakinda evlenmeyi dusunuyoruz ama boyle konular hakkinda hicbisey bilmiyorumm

minaa eger partnerin anlayisliysa ilk gunden yapmak zorunda degilsiniz canim. Once kendini hazir etmen lazim. Hazir oldugunda ilişki esnasinda kendini cok kasma,rahat birak ve kendini eşine birak. Ilk iliskide ben zevk almamistm. Istersem alirdim ama kendimi oraya odakladim,herkes cok aciycak oturamiycaksn ustune falan diyodu onu düşündüğüm için zevk alamadm saf gibu😁😁

Balaca ara Coxdan acilibe🤪bidənə o mivzu hagda danişmirg ama arada azca danişirda hec duşunursənmi fln kimidə😂😂