Abovvv ben eşimden kutlama vs görmeseydim kesinlikle ona da yapmazdım bu konularda tavrım çok nettir

Dolunayy aynen öyle iş işten gecti ben söyledikten sonra kendim de alırım diyorum 3 yıllık evliyiz

Abovvv bende yapmam takmam da. hele uzun uzun konusup söyle yap böyle yap diyoruz ya ,asla onuda yapmam .ben dedim diye yapsa napim öyle kutlamayı .öküz öküzdür .sende yapma, takma o kutlamıyo diye kutlamadıgını belli etme .hicbisey yokmus gibi davran .sende bisey bekleme

Rouge her zaman kutluyorum ama artık insan karşılığını görmeyince içinden gelmiyor bende kutlamıycam artık umursamıycam bile aynen

Abovvv ben olsam kutlamazdım. Hem pasta hediye almadan kutlamam diyor ee alsın o zaman öyle kutlasın hem söylüyor hem almıyor hem kutlamıyor ne saçma şey. Bence sizde almayın kutlamayın bak bende böyle hissediyorum de

Abovvv o gün doğum günü değilmiş gibi davranırdım seven adam karısının mutlu olmasını ister bişey alamasa bile öpüp bi doğum günün kutlu olsun der bunları yapmayan adam için ağzımı yormam bile

Abovvv adil yıldırımın soylediklerini dinleyin cok guzel anlatiyor. Alfa kadin Hicbişey yapmadan çıkar gider o zmn erkek sürünür yani bence ona böyle ol bunu yap diyerek deyişemezsiniz tavrınız olmalı tavrınızı ortaya koymalısınız

Abovvv sen kutlamasan senin hissettiklerini hissedeceğini zannetmiyorum çünkü eğer öyle olmuş olsa iki senedir birinden birinde gönlünü alırdı. Bence eşin sana yaptığını sen ona yapınca hah oda alıştı bu duruma diyecektir

Naberbenz öyle yapıcam canım bakalım içinde az da olsa benim düşüncelerimi anlar

Abovvv kutlama ya bu erkeklerin kendi kendilerini pohpohlamalarına ayar oluyorum 😒. Ben olsam kutlamazdm. Benmki bi de anneler gününde beni ağlattı ağır şeyler söyledi. Babalar gününün nw zaman oldgna bile bakmıcam. Zerre umursamıyorum artık