ebruli Kizceler kocalariniz burayi kullanmis olasalardi yada erkeklere ozel peride gibi bi uygulama acba nasil sohbetler donerdi sizce ..?
KirmiziOjeli ebruli benim kocam kullansa iş ve coin dışında bir şey sormazdı 😅 ama erkekleri genellersek ilk açacakları başlık ; beyleerr gecede kaç posta atıyosunuz ? olurdu kesin Ajdjsjsj
Rouge ebruli beyler bir kız var nasıl ayartırım yada nasıl acılıyım? nasıl orgazm olmasını saglıyosunuz ?uzatan kremler dogru mu kullanan var mı kaç cm? Arkadasım için soruyorum gec bosalmaya oneriniz?kaç dakika?beyler kız ilkimsin dedi ama naasııı oral yaptı😱inanmalı mıyım
Blossom Beyler toplanın! İlişki sırasında benim toplarda ağrı var. Sizde de oluyor mu? Ya da neden olabilir? 😂😭🤣😅👌
ebruli Blossom evet valla ben dusinuyormda esim sessiz sessiz okurdu yada sorwcagi tek sey sac beyazlmasini durduracak bisey varmi derdi garibim pek bi dertli takintili 😅bide kellesmeye basladi yavas yavas doluliyr saclar bayagi takinti yapti
Olivetti KirmiziOjeli gece de kaç posta atıyorsunuz diye hava yaparlar ama burda ki kadınlara bakarsak erkeklerin performansları çokta iyi sayılmaz 😂😂 sanal da gece de 5 posta derler reelde 5 ayda 3 posta anca 😂😂
ebruli Rouge yani arkadadi icin sormazsa zaten olmaz 😂😂 kiz ben seni sevyrm ama neden zitlasiyirzb bilemiyrm 🤔 yeminle bide saman alevi gibi parlaman sonra sende benim gibi normale donuyrsun kin beslemiyrsun o huyunu cook seviyrm 👍👍
Kis_masali Tweetyy 😂😂😂😂cok güldüm ya. Benim ki kim olursa olsun hemen bi tanışık olur birileriyle. Buranin popüler kullanicisi olurdu😂
Rouge ebruli kin tutmam yanlıs oldugunu düşündüğüm seyi söylüyorum sadece. sana karsı kinim nefretim de yok .ama hep böyle mesela sen şimdide bisey desen hosuma gitmezse ,yanlıssa kızarım ertesi gün yanıma gel hicbisey olmamıs gibi ..evet sende böylesin🤗🙏
ebruli Nietzsche kayincoo aboo rahmetli dedem nisanliya hidermis ufak firlama kayinco her gitmede ayakkabisina isermis adam nisanliya girerken ayakkabisinida alirmis yanina 😂😂🤣🤣
ebruli deleted13 suan bende issizm valla 1 ay daha dururm en az sonra esimin isleri col fazla yetisemiyr bende dukkanda olrm herl