Sessizhatun doğumdan sonra 64 kiloydum kendi çabalarımla 58e düştüm suan herbalife kullanıyorum 2 haftada 8 kilo vermek gibi bi isteğim var çünkü artık kendi çabalarımla gitmemeye başlamıştı

Sessizhatun dukan birası bu aralar çok konuşuluyor Bende denemeyi düşünüyorum inşallah fayda eder

Sivasguzeli 169 tl ye aldim 10 gun oldu baslayali esim dioki bacaklarin falan kuculdu kotumda hafif bollasmaya basladi gibi onun etkisi mi yoksa tiroit hapinin mi bilmiorum ama bi kere tatli istemio canim hic aksama kdr yemek yemesemde illaki tatli bisiler atistirirdim o tamamen kalkti sbh kahvalti aksam yemek sdc tum gun tokum asiri su icme ihtiyaci hissediorum 4 litreyi buluo bazen 5 eskisi kdr da cok yemiorum yani suanlik memnunum ins ii olur 2ci kutuyuda alirim eger ise yararsa resmen 20 kilo fazlam var ayda 12 ila 15 kilo arasi verdiriomus bakalim gorcez…

Sessizhatun bende diyet ve spor yapıyorum diyetisyene gittim aslında öyle çok ciddi bi kilo vermedim 7 kilo verdim sadece ama yoğun şekilde spor yaptığım için baya inceldim 42 44 beden giyerken 38 beden gitmeye başladım bu beni aşırı mutlu ediyor boğazımı tutamıyorum yemek yiyorum bişeyler yiyorum ama spor yaptığım için vermeye devam ediyorum

-

Pepexx Magicalkapsul cok memnunum tartilmadim ama kiyafetlerim bol gelmeye basladi Hangi cay ?

Doruk_kayramoms funbudy diye bir cay emziren anllerde kulanabiliyormuş ama cok kararsız kaldımm bilemiyorum

bittercikolata emziren annelere doktorlar yeşil çayı öneriyor diye biliyorum bebeğe zarar vermiyor mu

Sessizhatun merhaba canım hoş geldin bende doğum kilolarımı vermek için porsiyon kontrolü yapıyorum 6 en geç 7den sonra yemiyorum kahvaltıda tek ekmek yiyiyorum akşamları ekmek yemiyorum bol bol su içiyorum oruç araya girdi ara vermiştim ondan önce si 61 den 55 e düştüm şuan 56yım boyum 155 olduğu için kilo yakışmıyo sauna takımım var 4 gündürde beralife nin yaz diyeti setini ve biberiye suyunu içiyorum

Sessizhatun aslında yaşam tarzı olunca alışıyor insan ben aralıklı oruç diyetini yapıyorum yaşam tarzıma uygun geliyor

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Sivasguzeli ben sabah 10 11 gibi kahvaltı yapıyorum sadece kahvaltıda ekmek oda az gün içinde 2 2buçuk litre su içiyorum 2 buçuk 3 te ara öğün yapıyorum hafif şeyler o an canım ne isterse mesela bazen tarçınlı sade kahve yanına küçük bir atıştırma kalorisine bakıyorum tabi veya tarçınlı elma meyve sonra 5 buçuk 6 gibi en geç 7de porsiyon kontrolü yapıyorum herşeyi yiyiyorum ama porsiyon kontrolüyle ertesi gün 10 11 e kadar 16 saat geçiyor bu sürede su dışında bişey tüketmeyince vücut yağ yakıyor elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum 61 den 55 e düştüm şuan 56yım oda bayramda tartıldım

Sivasguzeli [upl-image-preview url=//i.imgur.com/IHPId0t.jpeg]
          Bu arkadaşım da aralıklı oruç diyetini yapıyor bende ondan öğrendim bakabilirsin istersen maşallah çok azimli