Sevgimnaz yapmaya korkuyorum cunkı ozel bolgemde boyle hep tuvalet hıssı yanma hıssı var sankı sızlama gıbı

Deryasss bilmiyorum hiç belirti yok ama birde grip oldum üstüne hapta içmek istemiyorum bisey varsa diye 😔

Emsal oyle yanma degıl kuzum daha dogrusu sızlama tuvaletım var gıbı gıdıp yapıyorum yarım saatede yapsam 3 saat yapmamısım gıbı ve koyu sarı

Fidan en büyük iki belirtisi var birincisi enfeksiyon ikincisi hamilelik

Revane hiçte sevmem ama tat koku almadığım için alıp yapayım bari teşekkür ederim 😘

Revane hamile kaldığım ayda griptim tarih tekerrürden ibarettir belki de😁

Deryasss adetine de çok az kalmış gebelik olabilir bence sık idrara çıkma ve idrar renginin koyu olması gebelik belirtisi inşallah hamilesindir dua edicem senin için

Emsal ınsallah Cnm allah hepımızın yuzunu guldursun ama ıste arada o sızlama ısı adetım gelcek dıye korkuyorum cunku gecen ayda oyle sızlıyodu adet oldum ama her ay gogsumun ıkısıde yanları acıyodu ama bu ay sol gogsum yanı hatta koltuk altına yakın acıyo deodorant suruken bıle farkettim bıde geçen ay ust uste sıvılce cıktı bu ay yok 2 3 gün once 1 tane kucuk cıkma kalktı ama bıkeretten gectı