Emsal oyle yanma degıl kuzum daha dogrusu sızlama tuvaletım var gıbı gıdıp yapıyorum yarım saatede yapsam 3 saat yapmamısım gıbı ve koyu sarı

Fidan en büyük iki belirtisi var birincisi enfeksiyon ikincisi hamilelik

Revane hiçte sevmem ama tat koku almadığım için alıp yapayım bari teşekkür ederim 😘

Revane hamile kaldığım ayda griptim tarih tekerrürden ibarettir belki de😁

Deryasss adetine de çok az kalmış gebelik olabilir bence sık idrara çıkma ve idrar renginin koyu olması gebelik belirtisi inşallah hamilesindir dua edicem senin için

Emsal ınsallah Cnm allah hepımızın yuzunu guldursun ama ıste arada o sızlama ısı adetım gelcek dıye korkuyorum cunku gecen ayda oyle sızlıyodu adet oldum ama her ay gogsumun ıkısıde yanları acıyodu ama bu ay sol gogsum yanı hatta koltuk altına yakın acıyo deodorant suruken bıle farkettim bıde geçen ay ust uste sıvılce cıktı bu ay yok 2 3 gün once 1 tane kucuk cıkma kalktı ama bıkeretten gectı

Deryasss şunu söylemek istiyorum ikimiz de düşük yaşamışız sen iki kere yaşamışsın farkettiğim kadarıyla çok kafana takıyosun bu durumu uzmanlar bu durumu çok düşünmenin gebelik oluşmasında zararı olduğunu söylüyo sana tavsiyem düşünmemeye çalış kafana takma

Deryasss birkaç kişiden duydum senelerce kafama taktım doktora gittim olmadı ama takmayı bıraktığım ay hamile kaldım dediler

Emsal öyle yapmaya çalışıyorum Cnm ama elımde degıl evet ıkı kere cnm yandı hemde ıkısıde 10 haftallıkken kalpları durdu dusunsene bıkere gıdıyosun kalpcezının sesını duyuyosun ıkıncıye gıttınde yok dusundukce aglıyorum ama bu seferde ay basım gelirse aşilama düşünüyorum

Deryasss aslında haklısın ben evlendiğim ilk ay hamile kaldım üç ay sonra düşük yaptım iki ay oldu düşük yapalı iki aydır hep içimde acaba bu ay hamile miyim sorusu var düşünmemek çokkk zor 😔