Deryasss hamilelik belirtisiyle adet belirtisi karışabiliyor bazen sen üzme canını
Clear blue test kullanan var mıydı acaba?
Benim evliligimin ilk ayında tutmuştu yine diğer belirtiler vardı birde burun kanamasıydı ordan anlamıştım
Deryasss geçen ay bütün belirtiler vardı dedim kesin oldu ama erken geldi eşime de böyle belirtiler var deyip umitlandirmistim o da çok üzülmüştü 😑
Deryasss ilk ayda tuttuğunda ilişkiden sonra ille kasıklarim ağrırdı tabi hiç aklıma bile gelmedi olma olasılığı öyle hesaplamadan kendi kendine olmuştu
Deryasss kürtajlık bir durumum olmadı ama kan testinden 2 gün sonra adet olmuştum kese oluşmamış daha çok yeniymis
O zamandan beri taktım bikac aya olur dedi 5.aydayız
Deryasss çok takma kafana o da bir belirti günler geçsin bakalım başka belirtiler cikicak mi her adette gözlerim doluyor bir kere olsun bir daha ki aya kısmet deriz
Deryasss benimle aynı zamanlarda evlenen akrabam var çift yumurta ikizlerine hamile 😶
Deryasss inşallah bu ay hamile kalırız ❤
Pazartesi dijital test alıp yapalım çıkmazsa gecikmesini beklememiş oluruz geç döllenme varsa da sürpriz olur
birsey Soracam size
bu ay ben Sogan kuru yaptim ve suan adetime 1 gun kaldi ve 1 haftadan fazla goguslerim cok agriyor adet belirtim yok bazen kasik agrim var ama her zaman degil ve asiri yorgunum gun icinde uyuyorum sizce hamilelik midir
Deryasss korkma bende alayım pazartesi yapıcam 4 gün kalmış oluyo bakalım sen yapmadıkça umutlanacaksın en iyisi gelmeden bakmak