Deryasss çok takma kafana o da bir belirti günler geçsin bakalım başka belirtiler cikicak mi her adette gözlerim doluyor bir kere olsun bir daha ki aya kısmet deriz

Sevgimnaz kardesım hamıle 6 buçuk aylık çok tatlı görünüyor ınankı kardesım olmasa kuskancam aslında hep ıcım doluyo çok ıstıyorum yavrum olsun 2 hamılelım oldu ama gucagıma alamadım

Deryasss adetım gelınce esıme soylemeye korkuyorum oda uzuluyo aıleme laf atıyo tüp bebek yada asılama ıcın para vermıyor dıye ıkı arada kalıyorum

Pazartesi dijital test alıp yapalım çıkmazsa gecikmesini beklememiş oluruz geç döllenme varsa da sürpriz olur

Sevgimnaz allah kucagına almaya nasıp etsın ınsallah cnm bu ay kecı boynuzu pekmezı aldık her sabah ıcıyor esım hesapta soerm guclendırıyomus ama

birsey Soracam size
          bu ay ben Sogan kuru yaptim ve suan adetime 1 gun kaldi ve 1 haftadan fazla goguslerim cok agriyor adet belirtim yok bazen kasik agrim var ama her zaman degil ve asiri yorgunum gun icinde uyuyorum sizce hamilelik midir

Deryasss korkma bende alayım pazartesi yapıcam 4 gün kalmış oluyo bakalım sen yapmadıkça umutlanacaksın en iyisi gelmeden bakmak

Rabia valla bu aralar bir uyku hali var bende de kafam zor kalkiyo bir gün kalmış test yaptır öğrenirsin istiyorsanız inşallah hamilesindir🤰

Sevgimnaz test bu sabah yaptim ama negatif cikti acaba daha erken mi diye dusunuyorum

Rabia kuzum benımde gecen ay 10 hatta 12 gün falan varken goguslerım acıyodu her tarafı nerdese ardada batma hıssedıyodum karın altında kesın hamıleyım dedım ama malesef tam gununde adet oldum

Deryasss InsaALLAH adet degildir ya 1 bucuk senedir ugrasiyorum olmuyor esimle cok kotuyuz ya

Rabia kan testi yaptır istersen benim 1 hafta geçmişti idrarda o zaman çıktı kanda hcg 490dı

Rabia bende 3 seneden berı ıkı hamılelık gecırdım 10 haftalık kalplerı durdu bızde çok kotuyuz allah yardımcımız olsun cnm

Deryasss benim akrabama olmaz demişler tedavi oldu 2.ayda ikizlere hamile Allahın işi kısmet