Deryasss çok takma kafana o da bir belirti günler geçsin bakalım başka belirtiler cikicak mi her adette gözlerim doluyor bir kere olsun bir daha ki aya kısmet deriz
Clear blue test kullanan var mıydı acaba?
Deryasss benimle aynı zamanlarda evlenen akrabam var çift yumurta ikizlerine hamile 😶
Deryasss inşallah bu ay hamile kalırız ❤
Pazartesi dijital test alıp yapalım çıkmazsa gecikmesini beklememiş oluruz geç döllenme varsa da sürpriz olur
birsey Soracam size
bu ay ben Sogan kuru yaptim ve suan adetime 1 gun kaldi ve 1 haftadan fazla goguslerim cok agriyor adet belirtim yok bazen kasik agrim var ama her zaman degil ve asiri yorgunum gun icinde uyuyorum sizce hamilelik midir
Deryasss korkma bende alayım pazartesi yapıcam 4 gün kalmış oluyo bakalım sen yapmadıkça umutlanacaksın en iyisi gelmeden bakmak
Rabia valla bu aralar bir uyku hali var bende de kafam zor kalkiyo bir gün kalmış test yaptır öğrenirsin istiyorsanız inşallah hamilesindir🤰
Rabia kan testi yaptır istersen benim 1 hafta geçmişti idrarda o zaman çıktı kanda hcg 490dı
Deryasss benim akrabama olmaz demişler tedavi oldu 2.ayda ikizlere hamile Allahın işi kısmet