Sevgimnaz benım hıc umudum yok ve uzguntuden aglıcam nerdesee Cnm bıde sımdı goguslerımde basladı ıyıce kestım umudumu gecen ayda boyleydı

Benim evliligimin ilk ayında tutmuştu yine diğer belirtiler vardı birde burun kanamasıydı ordan anlamıştım

Sevgimnaz ınsallah kuzum hamıleyızdır evde huzurumuz kalmadı esımde her adetım geldınde uzuluyo

Deryasss geçen ay bütün belirtiler vardı dedim kesin oldu ama erken geldi eşime de böyle belirtiler var deyip umitlandirmistim o da çok üzülmüştü 😑

Deryasss ilk ayda tuttuğunda ilişkiden sonra ille kasıklarim ağrırdı tabi hiç aklıma bile gelmedi olma olasılığı öyle hesaplamadan kendi kendine olmuştu

Deryasss kürtajlık bir durumum olmadı ama kan testinden 2 gün sonra adet olmuştum kese oluşmamış daha çok yeniymis

O zamandan beri taktım bikac aya olur dedi 5.aydayız

Deryasss çok takma kafana o da bir belirti günler geçsin bakalım başka belirtiler cikicak mi her adette gözlerim doluyor bir kere olsun bir daha ki aya kısmet deriz

Sevgimnaz kardesım hamıle 6 buçuk aylık çok tatlı görünüyor ınankı kardesım olmasa kuskancam aslında hep ıcım doluyo çok ıstıyorum yavrum olsun 2 hamılelım oldu ama gucagıma alamadım

Deryasss adetım gelınce esıme soylemeye korkuyorum oda uzuluyo aıleme laf atıyo tüp bebek yada asılama ıcın para vermıyor dıye ıkı arada kalıyorum

Pazartesi dijital test alıp yapalım çıkmazsa gecikmesini beklememiş oluruz geç döllenme varsa da sürpriz olur

Sevgimnaz allah kucagına almaya nasıp etsın ınsallah cnm bu ay kecı boynuzu pekmezı aldık her sabah ıcıyor esım hesapta soerm guclendırıyomus ama