Kizlar merhaba bir sorum olcakti sizlere fondeten estee laudur kullaniyorum kapaticiligi yuksek ama dunde maybilline kapatici aldim ama goz alti morluklari icin felan ama ilk kez kapatici kullancqgim fondeten yuksek kapaticiligi cunku fondeteni sureyim uzerine oyle mi kapatici kullanmam lazim bilemedim 🥺 bileniniz varsa cevaplar mi

Prensannesi3 farketmez canım ama yapıları kalınsa goz altı cizgilerine dolabiliyo sabitlemezsen. ben ayrı kullanıyorum göz altıma sadece kapatıcı sürüyorum fondoten yüzüme .. Estee lauder iyi kapatan bir fondoten maybelline kırmızı su cevrilen ambalajda olanı aldıysan o da iyi kapatıcı üst üste sürmene gerek yok

Mayoneziseverim evet farketmiyor ki danlanın makyajı kendine has prof degil bence herkesin kendine gore bazıları sadece fondoten sürüyo kapatıcı kullanmıyor bazısı fondoteni göz altına getirmiyo vs vs kapatıcının tek seysi daha kapatma özelligi birde morluk için renk tonları somonumsu pembe alt tonlu üstüne sarı alt tonlu vs olması o yüzden ayrı kullanıyolar

Rouge evet meybileyin kirmizi kapaklisini aldim fondetenim guzel kapaticiligi felan ama kapaticida kullanmam istiyorum kadin milleti iste 😂 kapatici surmedim demeyim

Rouge Konu ile alakasız ama seni çok merak ediyorum yurtdışında yaşadığını okumuştum bende yurtdışında yaşıyorum, fikirlerin çok hoş tanışmak isterim instagramın nedir? 😄

Prensannesi3 hahaha eveet ya napalım 🤷🏻‍♀️😂sür canım dedigim gibi farketmez istedigin gibi ama sadece kapatıcı sür bence kalınlasmasın 🌸

Natasha teşekkür ederim canımm🤗sen nerde yasıyosun peki🌸aslında yavastan az az fotomu koymak istiyorum yapıcam da biraz tırsıyoree tanıdık manıdık😬 😂

Natasha ınnsbruck mu coookk güzell😍kaç yasındasın dogma büyüme burda mısın?ben paderborn 🤦🏻‍♀️

Rouge koyarsanda yarım koy tanıdığı geç burda kendini bilmez fesatlar var fotoğrafları alıp başka yerlerde paylaşıyorlar 😬

deleted77 sırf bu yüzden koymadım. İnsanlar öyle leş olmuşlarki yazık gerçekten..

deleted77 yaaa evet bir de o var ne kadar cirkin bir hareket😤 ben tam anlamamıstım ama gene bir işsizlik sacma sapan hareketler🤦🏻‍♀️Yarım yapıcam dedigin gibi hic belli olmuyor napıcakları ☹️🌸

Rouge 21 yaşındayım doğuma büyüme buralıyım peki sen? 🤗

Natasha ben doguma büyüme izmir sonradan geldiim 5 yıldır falan burdayım aslen mardinliyim😊

Natasha 😅 yaaa tesekur ederim yurt disinda neredesin tabiki tanisalim yurt disinda kimsem yok arkadas oluruz iyi olur hem😅