Kizlar merhaba bir sorum olcakti sizlere fondeten estee laudur kullaniyorum kapaticiligi yuksek ama dunde maybilline kapatici aldim ama goz alti morluklari icin felan ama ilk kez kapatici kullancqgim fondeten yuksek kapaticiligi cunku fondeteni sureyim uzerine oyle mi kapatici kullanmam lazim bilemedim 🥺 bileniniz varsa cevaplar mi
Makyaj
Danla ilk kapatıcı sonra fondöten sürüyordu
Prensannesi3 farketmez canım ama yapıları kalınsa goz altı cizgilerine dolabiliyo sabitlemezsen. ben ayrı kullanıyorum göz altıma sadece kapatıcı sürüyorum fondoten yüzüme .. Estee lauder iyi kapatan bir fondoten maybelline kırmızı su cevrilen ambalajda olanı aldıysan o da iyi kapatıcı üst üste sürmene gerek yok
Mayoneziseverim evet farketmiyor ki danlanın makyajı kendine has prof degil bence herkesin kendine gore bazıları sadece fondoten sürüyo kapatıcı kullanmıyor bazısı fondoteni göz altına getirmiyo vs vs kapatıcının tek seysi daha kapatma özelligi birde morluk için renk tonları somonumsu pembe alt tonlu üstüne sarı alt tonlu vs olması o yüzden ayrı kullanıyolar
Rouge evet meybileyin kirmizi kapaklisini aldim fondetenim guzel kapaticiligi felan ama kapaticida kullanmam istiyorum kadin milleti iste 😂 kapatici surmedim demeyim
Prensannesi3 hahaha eveet ya napalım 🤷🏻♀️😂sür canım dedigim gibi farketmez istedigin gibi ama sadece kapatıcı sür bence kalınlasmasın 🌸
Rouge koyarsanda yarım koy tanıdığı geç burda kendini bilmez fesatlar var fotoğrafları alıp başka yerlerde paylaşıyorlar 😬
Rouge doğrudur
Rouge aynen öyle yarım yap korkulası kişilikler var malum 😬
Natasha 😅 yaaa tesekur ederim yurt disinda neredesin tabiki tanisalim yurt disinda kimsem yok arkadas oluruz iyi olur hem😅