Prensannesi3 hahaha eveet ya napalım 🤷🏻‍♀️😂sür canım dedigim gibi farketmez istedigin gibi ama sadece kapatıcı sür bence kalınlasmasın 🌸

Natasha teşekkür ederim canımm🤗sen nerde yasıyosun peki🌸aslında yavastan az az fotomu koymak istiyorum yapıcam da biraz tırsıyoree tanıdık manıdık😬 😂

Natasha ınnsbruck mu coookk güzell😍kaç yasındasın dogma büyüme burda mısın?ben paderborn 🤦🏻‍♀️

Rouge koyarsanda yarım koy tanıdığı geç burda kendini bilmez fesatlar var fotoğrafları alıp başka yerlerde paylaşıyorlar 😬

deleted77 sırf bu yüzden koymadım. İnsanlar öyle leş olmuşlarki yazık gerçekten..

deleted77 yaaa evet bir de o var ne kadar cirkin bir hareket😤 ben tam anlamamıstım ama gene bir işsizlik sacma sapan hareketler🤦🏻‍♀️Yarım yapıcam dedigin gibi hic belli olmuyor napıcakları ☹️🌸

Rouge 21 yaşındayım doğuma büyüme buralıyım peki sen? 🤗

Natasha ben doguma büyüme izmir sonradan geldiim 5 yıldır falan burdayım aslen mardinliyim😊

Natasha 😅 yaaa tesekur ederim yurt disinda neredesin tabiki tanisalim yurt disinda kimsem yok arkadas oluruz iyi olur hem😅