Revane can baci ne gozel kec kec baci hicabdan en gozel neymetdi qadin ucun men baci usaq idim hicaba keçende indi 20 yasim varda bu yasima kimi bir defede olsun peşmançiliq yasamamişam hiss etmemişem içimde bele kaşki hicab taxmasaydim dememişem çunki hicab çox deyerli ve mesuliyetlidi hicab taxdinsa yerişine baxişina sozlerine gozlerinw her seye diqqet etmelisen baci hicab muqeddes dir bezileri onu parça olaraq gorur ancaq bizler onu Allahin emri olaraq goruruk hicabin ne qeder deyerli oldugunu ve hicaba gore insana yanasma terzini sevirem meselen metrolarda polis sunkalari elinde aletle yoxlayir mene gelende yoxlamir keç deyir yada men isliyen zaman işden çixanda herkesin sunkasini elliyirdiler ki birden kimse nese aparar mene çatanda utanir dilar yoxlamirdilar bu bele menim bizim hicabimiza qoyulan hormet di bezi qadinlar hicabi deb ucun bagliyir salvar geyinib hixab ortur esla baci eyer sen hicab bagliyib şalvar geyineceksense sene meslehetim örtme çubki hicab sadece saçin ortulmeyi vacib olan bir sey deyil hicabla biz beden ezalarimizi gizlemeliyik kisilerin baxisindan