Fidan nece elametler var idiku ureyim meselen.sende ?mende sineme el vura bilmirem sisib birde agriyir🤦🏻‍♀️Birdefede iki uc gun qabag iki uc damci karicni axinti oldu.bel agrisi helede var.

Fidan bel agrilarim olur Ureyim bulanir Tez tez sidiye cixirdim Birde yumurtaliqlarimda sanci olur Arada. Bilmirem Nece olacaqsa Sinemde agri falan yoxdu axintida yoxdu. Qismet Allahdan gorek Ne gelecek bawima qorxuram kista olar Birden. Qoz suyu icmemiwem yo

salam qızlar mende kısta cıxdı axırıncı aybawım dekabrın 18 olub helede xesdelenmemiwem hekım baxdı dedı sağ yumurtalığında kista var derman yazdı dedi menim yanima gelen olub bele kısta bılmıwıy sora sende hamileymiş nese 😪Sabah yene ısdıyırem test edım

Sayqa Allah komeyin Olsun Baci. Mende kistadan qorxuram. AMA kista ile hamile qalanda olure

Nese mende aybawınan evvel yoxlanmıwdı her wey yaxşı idi niye ele oldu bılmırem bacı

Revane orqanizm deyisikliyindende olur bezen duzdu canim.ama mence Qan analiZi verse yaxsdi

Aygun-Azeri salam bacı ne bade uzıye ve ya hekime gedesen 6 ayın tamam olana kimi heç ne içme ve derman qebul etme ancaq çobanyasdığı iç yaxsi ?bide ne qoz nede başqa içme teze gelinsen olacaq inşAllah normaldı . İsdı saxla özüvü belke soyuq olub

Revane he can duzdu men özüm getmedım 3ay sora öz başına hamile qaldım olar inşAllah üreyine qem salma neçe aydı evlısen

Vay be ne qeder şey var bilmediyim🙄 bunları bilmemeyim normaldı?😂

Qizlar haminizin sevgililer gununu tebrik edirem.men hamileyem 🙈❤️Haminiza qismet.bugun yoldasima en gozel
              Hediyemi verecem

Fidan hiii caaaan😍😍😍 Ay Allah haqqı nece sevindimmm😍😍😍😍😍 çox şükür sağ salamat qucağınıza alasınız🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Fidan yumurtlamadı ya evliliye aid diger şeyleri😅 subaylıqdan olsa gerek

Fidan tebrikler gozelim. Allah qucaqina almagi Nesib elesin. Coox Sevindim Senin adina 😘😘😘

Sayqa salam Canim. Ay Baci agriyiram yoldawim Catib Hekime gedek deye Nece edim bilmirem. Teze evliyem Duzdu Ama Menim ikinci evliliyimdi isteyirem tez Olsun 😔