Azerbaycan❤️
Fidan bel agrilarim olur Ureyim bulanir Tez tez sidiye cixirdim Birde yumurtaliqlarimda sanci olur Arada. Bilmirem Nece olacaqsa Sinemde agri falan yoxdu axintida yoxdu. Qismet Allahdan gorek Ne gelecek bawima qorxuram kista olar Birden. Qoz suyu icmemiwem yo
salam qızlar mende kısta cıxdı axırıncı aybawım dekabrın 18 olub helede xesdelenmemiwem hekım baxdı dedı sağ yumurtalığında kista var derman yazdı dedi menim yanima gelen olub bele kısta bılmıwıy sora sende hamileymiş nese 😪Sabah yene ısdıyırem test edım
Sayqa Allah komeyin Olsun Baci. Mende kistadan qorxuram. AMA kista ile hamile qalanda olure
Nese mende aybawınan evvel yoxlanmıwdı her wey yaxşı idi niye ele oldu bılmırem bacı
Aygun-Azeri çox sağol bacı Allah senede kömek olsun
Aygun-Azeri bir nece gunde gozle sora hekime ged ureyim
Revane hmm Ne bilim Canim nese NarahatAm
Aygun-Azeri salam bacı ne bade uzıye ve ya hekime gedesen 6 ayın tamam olana kimi heç ne içme ve derman qebul etme ancaq çobanyasdığı iç yaxsi ?bide ne qoz nede başqa içme teze gelinsen olacaq inşAllah normaldı . İsdı saxla özüvü belke soyuq olub
Vay be ne qeder şey var bilmediyim🙄 bunları bilmemeyim normaldı?😂
Qizlar haminizin sevgililer gununu tebrik edirem.men hamileyem 🙈❤️Haminiza qismet.bugun yoldasima en gozel
Hediyemi verecem
Fidan tebrikler gozelim. Allah qucaqina almagi Nesib elesin. Coox Sevindim Senin adina 😘😘😘
Sayqa salam Canim. Ay Baci agriyiram yoldawim Catib Hekime gedek deye Nece edim bilmirem. Teze evliyem Duzdu Ama Menim ikinci evliliyimdi isteyirem tez Olsun 😔