Nese mende aybawınan evvel yoxlanmıwdı her wey yaxşı idi niye ele oldu bılmırem bacı

Revane orqanizm deyisikliyindende olur bezen duzdu canim.ama mence Qan analiZi verse yaxsdi

Aygun-Azeri salam bacı ne bade uzıye ve ya hekime gedesen 6 ayın tamam olana kimi heç ne içme ve derman qebul etme ancaq çobanyasdığı iç yaxsi ?bide ne qoz nede başqa içme teze gelinsen olacaq inşAllah normaldı . İsdı saxla özüvü belke soyuq olub

Revane he can duzdu men özüm getmedım 3ay sora öz başına hamile qaldım olar inşAllah üreyine qem salma neçe aydı evlısen

Vay be ne qeder şey var bilmediyim🙄 bunları bilmemeyim normaldı?😂

Qizlar haminizin sevgililer gununu tebrik edirem.men hamileyem 🙈❤️Haminiza qismet.bugun yoldasima en gozel
      Hediyemi verecem

Fidan hiii caaaan😍😍😍 Ay Allah haqqı nece sevindimmm😍😍😍😍😍 çox şükür sağ salamat qucağınıza alasınız🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Fidan yumurtlamadı ya evliliye aid diger şeyleri😅 subaylıqdan olsa gerek

Fidan tebrikler gozelim. Allah qucaqina almagi Nesib elesin. Coox Sevindim Senin adina 😘😘😘

Sayqa salam Canim. Ay Baci agriyiram yoldawim Catib Hekime gedek deye Nece edim bilmirem. Teze evliyem Duzdu Ama Menim ikinci evliliyimdi isteyirem tez Olsun 😔

2 hefte sonra

Violetta can cox sagol ureyim menim.😍herzaman icden sevinesen insalah.ozunede qismet olsun🐥☺️😘

Violetta inanirsan toydan sora oyremisem men hamsini😅neyi bilmey istesen ya indi ya sora sorusarsan