Natevan urekbulantidan narahat olma. Bedennen aslidi. Baci men oglumda olurdum bulantidan. Amma sonra qizimda 1 defe de qaytarmadim:(

Natevan cox heyacanlanma baci Allahin izniyle yaxwi olar her wey Sabah balanin urek doyuntusunu ewidersen Caliw fikirini yayindir.

Natevan sagol baci Allah komeyin olsun. Allah sene sag salamat balani qucagina almagi nesib eder

Natevan Allah razi olsun baci. Baci Sennen uzaq Allah hec bir anaya ovlad acisi vermesin. Qizim dunyasini deyiwdi 2 gun yawadi baci. Ona gore 1uwagim var oglum

Natevan Baci Wukur gunlerine Biri var tez abort olub gedib. Bes dunyaya gelib nese olsaydi neyniyerdin. Baci Ona gore hemwe wukur et. Allaha and olsun neler cekdim men. Evde 2 3 saat oldu uwaq amma her otaga girende qizim gelir gozumun qabagina meleyim oldu menim. Baci Allah sene xeyirli saglam ovlad nesib etsin InwaAllah sag salamat al qucagina. Her gunune dua eliyerek wukur et bacim. Kaw Mende de duwuk olardi ya abort olardi amma 9 ay gozle sevincle hevesle sora dunya cokur adamin bawina😔

Natevan bes ne baci En saf melekdi o( Bagiwla seni de uzdum demeknen. InwaAllah sag salamat caniyla alarsan qucagina korpeni. Sabahda urek doyuntusunu ewidersen InwaAllah bacim

Natevan Hamilelikdendi baci mende ele olmuwdum yaman kovrek olur adam. insanlar hamsi urek bulandirici sozleriyle incitselerde sizi Siz Allaha siginin baci. Xeyirlisiyle Sabah ewidersen urek doyuntusunu. Son menstrasiyan be vaxt olub baci?

Natevan Allah bagiwlasin baci o be demek. Hec kohnelmirki o yata. Allah hec bir anaya yawatmasin ovlad acisi. Hele wukur edirem baci boyudub sora nese olsaydi neyniyerdim. Hele 2 3 saat olub evde otaga gire bilmirem. Illernen qoynumda yatizdirsaydim nece. Neyse qurban sene o sobeti bagliyaq ki sen de heyacanlanmayasan. InwaAllah Sabah sennen wad xeber gozleyecem

Natevan Sancidan narahat olma berk deyilsen. Uwaq yerin tutanda olur ele aybawi sancisina oxwar hiss. Adamin belide agriyir qarindada aybawi sancisina berk olmayan hiss gelir. Allahin komekliyiynen yaxwi olar baci ureyini sixma

Menim vaxdima var hele. Amma nese ozumu yaxwi hiss etmirem. Cox yuxuluyam. Yemekden kesilmiwem demek olar. Ureybulanmada var. Deyirem belke qanim azdi Ona goredi bele elametder birdende qorxuram

Natevan Sabahin xeyir baci. Allahin Rehm qapisi sene aciq olsun bugun. Rebbim xeyirli ovladinin urek doyuntulerini ewitmeyini qismet etsine. Uca Allahdan sene bol wans dileyirem. Dualarim seninledi baci

Natevan can cox sagol yaxsiyam sen neynisen ozuvu nece hiss edirsen bebis necedi

Natevan Coox Wukur bacim nece gozel yuxudu Allah seni sevindirsin bacim. Xeyirlisiyle balani sag salamat alasan qucagina inwaAllah.Allah yuxunu gerceklewdirsin