Azerbaycan❤️
Salam
Aleykum Salam
Qizlar men yeni qatildim bura bir şey soruşmaq isdiyirem. Menm regl dönəmimnən 10 gün keçdi yeni gecikme oldu test eledim tesde 2 xett düşdü sonra leke gelmeye başladi test eledm 1 xett düşdü amma evvel heç gecikmem olmuyub neden olar göresen kmin başına ele şey gelb?
Natevan InwaAllah gosderer baci. Allah komeyin olsun. Mendede oglumda ele olmuwdu. Usmde gosdermedi hekim ele bir bawa dedi hamile deyilsen dur. Ele pis olmuwdum ki. Ele bilirdim hamile deyilem. Sonra cox wukur xesdelenmedim test etdikce gordum 2ci xett getdikce tundlewir.Indi Wukur oglum yaw yarimliqdir
Natevan Baci Wukur gunlerine Biri var tez abort olub gedib. Bes dunyaya gelib nese olsaydi neyniyerdin. Baci Ona gore hemwe wukur et. Allaha and olsun neler cekdim men. Evde 2 3 saat oldu uwaq amma her otaga girende qizim gelir gozumun qabagina meleyim oldu menim. Baci Allah sene xeyirli saglam ovlad nesib etsin InwaAllah sag salamat al qucagina. Her gunune dua eliyerek wukur et bacim. Kaw Mende de duwuk olardi ya abort olardi amma 9 ay gozle sevincle hevesle sora dunya cokur adamin bawina😔