Natevan Hamilelikdendi baci mende ele olmuwdum yaman kovrek olur adam. insanlar hamsi urek bulandirici sozleriyle incitselerde sizi Siz Allaha siginin baci. Xeyirlisiyle Sabah ewidersen urek doyuntusunu. Son menstrasiyan be vaxt olub baci?

Natevan Allah bagiwlasin baci o be demek. Hec kohnelmirki o yata. Allah hec bir anaya yawatmasin ovlad acisi. Hele wukur edirem baci boyudub sora nese olsaydi neyniyerdim. Hele 2 3 saat olub evde otaga gire bilmirem. Illernen qoynumda yatizdirsaydim nece. Neyse qurban sene o sobeti bagliyaq ki sen de heyacanlanmayasan. InwaAllah Sabah sennen wad xeber gozleyecem

Natevan Sancidan narahat olma berk deyilsen. Uwaq yerin tutanda olur ele aybawi sancisina oxwar hiss. Adamin belide agriyir qarindada aybawi sancisina berk olmayan hiss gelir. Allahin komekliyiynen yaxwi olar baci ureyini sixma

Menim vaxdima var hele. Amma nese ozumu yaxwi hiss etmirem. Cox yuxuluyam. Yemekden kesilmiwem demek olar. Ureybulanmada var. Deyirem belke qanim azdi Ona goredi bele elametder birdende qorxuram

Natevan Sabahin xeyir baci. Allahin Rehm qapisi sene aciq olsun bugun. Rebbim xeyirli ovladinin urek doyuntulerini ewitmeyini qismet etsine. Uca Allahdan sene bol wans dileyirem. Dualarim seninledi baci

Natevan can cox sagol yaxsiyam sen neynisen ozuvu nece hiss edirsen bebis necedi

Natevan Coox Wukur bacim nece gozel yuxudu Allah seni sevindirsin bacim. Xeyirlisiyle balani sag salamat alasan qucagina inwaAllah.Allah yuxunu gerceklewdirsin

Qurbanin olum InwaAllah xeyirli xeberini ewidim senin.

Coooox wukur min wukur baci tebrikler. Hecneyi vecinede alma baci ozunu fikirlew vallah