Arkadaşlar farmasi satmak veya farması ürünü kullanmak istemezmisiniz.

Fidan salam reylerinizi oxudum burda aybasinizin necenci gunu test alib yoxladiz? Menim aybasimin 15ci gunudu

6 gün sonra
bir ay sonra

Kerimcan cox sagol baci siz necesiz?burda cox yaxwidi bir birlerini tanimiyan xanimlar dua edirler bir birleri ucun 🤲🤲

Natevan Allah butun dualari qebul etsin ovlad arzusunda olan butun xanimlarimiza sagliqli emeli saleh ovlad qismet etsin InwaAllah

Qizlar men yeni qatildim bura bir şey soruşmaq isdiyirem. Menm regl dönəmimnən 10 gün keçdi yeni gecikme oldu test eledim tesde 2 xett düşdü sonra leke gelmeye başladi test eledm 1 xett düşdü amma evvel heç gecikmem olmuyub neden olar göresen kmin başına ele şey gelb?

Revane axi leke gelenen sora 1 xett düşdü amma ondan evvel 4 test eledm 2 xeet oldu hamsi axrincida 1 xett oldu

Natevan InwaAllah gosderer baci. Allah komeyin olsun. Mendede oglumda ele olmuwdu. Usmde gosdermedi hekim ele bir bawa dedi hamile deyilsen dur. Ele pis olmuwdum ki. Ele bilirdim hamile deyilem. Sonra cox wukur xesdelenmedim test etdikce gordum 2ci xett getdikce tundlewir.Indi Wukur oglum yaw yarimliqdir

Natevan Men bilmirem iliwmiwem ya yox. Vaxdima var hele. Amma qorxuram ki, birden iliwerem

Natevan yox baci komek ucun demirem sadece ozumu hazir hiss etmirem. Eksine tek daha rahat ve yaxwi baxiram uwaga