Deryasss amin saol canımm karıstırıyorum bısey yok acıkcada soruyorum bısey varmı bıseymı yapıyosun dıye yemnler edıyo yok dıyo ama ılgılenmıyo etmıyo napıcam blmıyorum

Emsal belkıde yoktur CNN uzme kendını bende bı hamıle kalsam evlatcım olsa kocam daha kıymetımı bılcek

Esra32 bilmiyorum kuzum esım bu aralar ıckıyıde fazla kacırıyo ondanmıdırr nedır

Deryasss cocuk ıstıyomu pekı guzelce konussan anlamazmı ıcmese cocugumuz olsun desen allahım ınsallah nasıp eder kuzum

Esra32 ıstıyo cnm bugun ogle yemegınde ıcmeye kalktı en sonunda dedım ben gayretlım o kadar hap yutum sende gayretle dedım kızdı ortalı kaldırdı sonra hatta kımse gormeden ozurde dıledım zaten adetım gelcek dıye streslıyım anla dedim kayınpederımın yanındada devam ettıttı bazen delırcem kuzum

Deryasss canm naparsan yap bunlara ıylık yaramıyo hep kendı dedıklerı olsun ıstıyolar allah ınsallah nasıp eder

Canım o evlenmeden önce seninle ilgileniyormuydu

Bunu konuştuğunuzda ne yaptılar sert mi davrandılar

Rumos30 evet canm ılgılenıyodu cok ıyıydı 4 senelık evlıyız su 1 senedır hıc ılgılenmıyo aksamları gec gelıyo hemen telefonla ugrasıyo beraber olurken ıyı ama hersey bıtınce kötu davranıyo terslıyo azarlıyo

Esra32 ınsallah Cnm haklısın kendınden sogutuyolar ınsanı

Esra32 bide beni en çok uzen ailemede laf atıyo hep kavga yapıtımızda falan ama onlar alışmış aıle ıcınde kavga yapmaya alısık onlar

Allah yardımcınız olsun valla hepinize ayrı üzüldüm