Kızlar eşim oral yapmaya bayılır o da bende yaparız birbirimize sorum şu geçenlerde bir yazı da gözüme çarptı oral yapmayı seven erkekler partnerini daha çok seviyor diye aklıma takıldı sizinle paylaşmak istedim doğruluk payı var mıdır size göre 🤔
Cinsellik
- Düzenlendi
Blablablaaa__ bence olabilir oral herkese yapılacak bişey değil bana göre özellikle kadına yapılan
Blablablaaa__ Bence kesinlikle alakası var 💯 çünkü iğrenmeden yapmak için sevmek gerekir. Tıpkı bizim onlara yaptığımız gibi.
- Düzenlendi
Blablablaaa__ Bence de alakası var, yani insan sevdiği olunca ne bulantı ne tiksinme hicbisey olmuyo, aksine kendin yapmak istiyorsun 💕 aşk, tutku, ten uyumu hepsi etkili ✅
Blablablaaa__ net alakası var 👍
Blablablaaa__ belki dolaylı yoldan alakası olabilir . Doğrudan alakası olduğunu sanmıyorum
Blablablaaa__ bence olabilir 😁 insan sevmedigi birine neden oral yapsin ki 😂
Blablablaaa__ bence var oral cinsellikle bir bütün yani ve partnerini mutlu ediyor,düsünüyo o yüzden ben var demek istiyorum 😂
bittercikolata çekiyoruz birbirimizi o zaman demek ki 😂😂
Rouge düşünceli kocacık 😂
Blablablaaa__ kesinlikle bebisim 💋😂
Blablablaaa__ doğrudan olmasa ama dolaylı yoldan belki olabilir eşim bana yapmak istiyor ama ben rahat edip yaptıramıyorum ama ona yapıyorum 😂
bisadekahve aman yapıverirken sende yaptırıver gitsin zevki orda 😂😂
Blablablaaa__ Bence o sexi daha çok seviyor olmasın🤣🤣
Esmerimmm kocama ait olan herşeyi çok seviyorumm 🎉🎊😂😂
Blablablaaa__ Oral yapan erkekler partnerini daha çok seviyor dedin ya ona dedim ben yazıya ithafen dedim
Blablablaaa__ Benim kocam beni sevmiyor mu şimdi bunu mu anlamalıyım yani 😂
19524 valla yazıya göre sevmiyor olabilir 😂
Blablablaaa__ 😂😂 yapacak birşey yok napalim 🤷♀️