19524 işin farklı boyutu sanıyorum ilk zamanlar ben bile zorlandım eşimi sevdiğim halde ama esim de masallah hic cekiniyim ediyim işleri yoktur direk olaya girince dedim bende mi sorun var acaba ama bizim yaptığımız onların yaptığından daha zor tabi ki 😂😂😂😂
Cinsellik
Blablablaaa__ ben rahat edemiyorum duşta flan da denedi çok istiyor ama ben bi şey yapamıyorum 😂
bisadekahve duşta falan zaman harcadığınıza göre çocuk yok demek ki 🤔 😂 duşta yatakta koltukta ayakta hepsine okey oluyosun alışınca daha doğrusu tadına varınca 😂😂 bir canım naçizane bir tavsiye bebiş yokken yapabildiğinizi yapın birbirinize bebiş gelince eskisi gibi hiç olmuyor bi işler 😉
Blablablaaa__ 😂😂 aynen öyle bende çekinmem eşimden ama eşim oral fln sevmiyor işte kabul ettiremedim bir türlü çok nadiren kendi yapmak isterse yapar onun harici kendine bile oral yaptırmıyor istemiyorum diyor değişik biraz 😂
19524 huylanıyosa demek ki 😂
Blablablaaa__ 😂😂 bilemiyorum artık
Blablablaaa__ 6 aylık hali hazır da bir oğlum var teyzesi 😍 ama bebekten önce daha rahattık o bir gerçek 🤭
bisadekahve Rabbim bağışlasın inşallah 😍😍 koklaya koklaya öp benim için annesi 🤗🤗
Blablablaaa__ amin cümlemizinkini inşallah 😍 öperim tabi 🥰
Blablablaaa__ benim esim bana yapiyordu. Ama sonradan ben asiri cekiniyordum rahat olamiyordum ya kokarsam fln diye her istemesinde geri cektim. Artik b4n istoyorum yapsin diye ama o da benim sitemedigimi dusundugu icin yapmiyordur artik sanirim. Nasil belli edebilirim acaba istedigimi 😅
saripapatya sen yönlendir onu canısı sen ona yapmaya başla ilerleyince kendine doğru dönmesini söyle bir iki defa yapınca anlar zaten istediğini 😂😂
Blablablaaa__ hiç böyle birşey duymadım ama mantıklı geldi yani. Bana ilk iğrenç geliyordu bana yapılan. Ama eşim yaptıkça alıştım ağzına boşalıyorum adamın her seferinde. 😂
Antisosyalmom ayy iğrençlikten degil de ilkten normal ilişkiden daha utandırıcı geliyodu bana da sonra baktım ki eşim istekli yavaştan bende istediğimi belli ettim 😂😂 daha da alevli diğerinden bence 🔥😂😂
Blablablaaa__ hatta yaptıkça daha da gaza geliyor benimki 😂
Antisosyalmom bu orgazm olamiyorum diyenler varya bence eşleriyle karşılıklı bunu deneseler öncelikle çok daha kolay olurlar 😂 aha da sırrı verdim 😂😂😂🔥🔥🔥🔥
Blablablaaa__ orgazm olamamanın biraz da beyinle alakalı olduğunu düşünüyorum bende. Odaklanmak lazım. Eşim ne zaman oral yapsa bana vallahi ağzına boşalıyorum adamın deli gibi hosuma gidiyor ya 😂 onların kocası yapamıyor herhalde 😂
Antisosyalmom biraz da zevk meselesi olduğu için bizimkilerin de bizimde hoşumuza gidiyor gerçekten zevk alamayinca olmuyo demek ki 😂