kalp_kalp ahh o bebelerrr hissediyorlar mi bilmiyorum kii bizim de tamm is basinda uyaniyor 😃😃

Sedaa 😃😃1 gun dinlendiriyorsunuz kendinizi 😃

Ozge kaynanada kalıyoruz şuan 😅😅 eşime dudaktan bir öpücük verdim sende evde yapmadığın kurları burada yapıyorsun dedi 😅😅 halbuki evde de yapıyorum ama buradaki tatlı geliyor heralde 😅😅

• Ozge bunu yanıtladı.
    • Ozge bunu beğendi.

MonaRoka 😃😃 Farkli ortamlar her zaman daha tatlı oluyorr gizli sakli oluyor ya bide insani iyice sey yapiyor 😃😃😃

Ozge dün gece 🔥 bu gece boşuz 😂 şimdi de hatırlattın yani canım dün gece ki gibi bi an olsun isterdim ama uyudu benimki 😂

• Ozge bunu yanıtladı.
        • Ozge bunu beğendi.

Ozge evet gerçekten öyle oluyor ya 😁😁

• Ozge bunu yanıtladı.
          • Ozge bunu beğendi.

MonaRoka biliyorum bizde az yapmadikk gizli saklı😃😃

Ozge hamilelik doğum lohusalık derken bizim bey olaydan koptu ne yanaşıyor ne yanaştırıyor

• Ozge bunu yanıtladı.
            • Ozge bunu beğendi.

Bayanpozitif giy seksi biseyler gec karsisinaa hic pas vermee emin ol o gelecektir zaten vallaa ben esimle kavgaliyken oyle yapiyorumm sonra bi bakmisik yataktayiz

Ozge aslında aldatan insanlara hep kızmışımdır. Ama başka bir açıdan bakınca kimseyi yargılamamaya karar verdim🙂 böyle buradaki insanları okuyunca benimkide evlilik mi diyorum

Ozge çok yoğunmuş işleri yüzünden böyle şeylere ayıracak vakti yokmuş 🙄 hep olmak zorundamıymıs falan filan ben düşünüyorum ki bekarlık hayatını özledi sürekli dile getirmesede 2 çocuk ve evliliği yük olarak gördüğünü hissettiriyor

• Ozge bunu yanıtladı.
                  • Ozge bunu beğendi.

Ozge yani normal de aklıma vurunca bi dürtüklerim o da çeker hemen kendine fırsatçı 😂😂 ama dün baya yoruldum bacım bu gece dinleneyim 😂😂

• Ozge bunu yanıtladı.
                    • Ozge bunu beğendi.

Bayanpozitif ben cok yanlis buluyorun bu dusunceyii yanls anlama cinsellik esleri birbirinee yakinlastirir ne demek boyle islere vakti yokmus